panagiot Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Ηλια δεν μπορω να δω την φωτο στην ερωτηση που εκανες. μπορεις να μου την στειλεις στο mail μου?
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Συναδ. η εικόνα της ανισοσταθμίας φαίνετε γιατί ο panagiot δεν την βλέπει?
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Έχει κάποιος παρατηρήσεις ως προς τα υπόλοιπα ερωτήματα μου (πέρα από την ερώτηση για τις τριέρειστες)?
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Επειδή υπήρξε πρόβλημα με την εμφάνιση της φωτο, την ανεβάζω πάλι και ξαναθέτω τα ερωτήματά και...............όσοι πιστοί προσέλθετε! 1. Συμφωνείτε με την όπλιση της ανισοσταθμίας? 2. Χρειάζεται φουρκέτα και στις πλάκες Π1 και Π3 (επειδή και εκεί υπάρχει ελέυθερο άκρο πλάκας) εκτός από τις Π2 και Π5 που υπάρχουν?
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Επειδή υπήρξε πρόβλημα με την εμφάνιση της φωτο, την ανεβάζω πάλι και ξαναθέτω τα ερωτήματά και...............όσοι πιστοί προσέλθετε! 1. Συμφωνείτε με την όπλιση της ανισοσταθμίας? 2. Χρειάζεται φουρκέτα και στις πλάκες Π1 και Π3 (επειδή και εκεί υπάρχει ελέυθερο άκρο πλάκας) εκτός από τις Π2 και Π5 που υπάρχουν?
acnt Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Γεια σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μου έχει ζητηθεί για ένα σπίτι στον ίδιο όροφο να γίνουν 2 γειτονικές ανισόπεδες πλάκες (η πλάκα του σαλονιού να είναι πιο ψηλά από το υπόλοιπο σπίτι κατά περίπου 60 cm, 3-4 σκαλοπάτια. Μήπως μπορείτε να μου πείτε την μορφή σύνδεσης των στοιχείων (πλάκες δοκάρια υποστυλώματα)στο σημείο ένωσης των 2 πλακών? Δεν μπορώ να φανταστώ πως συνδέονται τα φέροντα στοιχεία. Επίσης αν έχουμε ανισόπεδες πλάκες στο δάπεδο πρέπει να διαταχθούν ανισόπεδα και οι πλάκες οροφής? ώστε να διατηρηθεί το ίδιο ύψος ορόφου? Ευχαριστώ Καταρχήν, εάν θες διαφορά πλακών 60εκ καθαρό, με 15αρες πλάκες θες 75αρα δοκό και όχι 60αρα... Κοίταξέ το λίγο... Στις ανισοσταθμίες οι δοκοί μπορούν να έχουν κρέμαση! Μη νομίζεις πως η τομή θα πρέπει να είναι πάντα "Ζ"... Απλά βλέπω πως με την 75αρα δοκό ξεφεύγεις πολύ απο την διαφραγματική λειτουργία. Κάνεις πολύ καλά που βάζεις τα 2Φ12 πλαϊνά και πολύ καλύτερα που σημειώνεις πως είναι 2Φ/παρειά! Η στρεπτική θωράκιση απαιτεί πολλές φορές (όταν ο συνδυασμός συνδετήρα-άνω&κάτω οπλισμού δεν επαρκεί) την περιμετρική διάταξη διαμηκών ράβδων και αυτό, απο ένα σημείο και μετά, είναι άσχετο με την όπλιση υψίκορμων δοκών.
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 acnt η υψομετρική διαφορά των δύο πλακών μου είναι 0,45 μ. (αν δεις τα υψόμετρα των πλακών σημειώνω ότι πάνε από +1,80 μ. --> +2,25 μ.), οπότε μου αρκεί δοκός 0,60μ. Έχεις γνώμη για το αν χρειάζεται φουρκέτα και στις άνω πλάκες τις ανισοσταθμίας (μιας και υπάρχει και εκεί ελεύθερο άκρο)?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα