lunadark Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Χαιρετώ για άλλη μια φορά τους συμφορουμίτες μου. Το ερώτημα μου είναι αν επιτρέπεται από την Πολεοδομία (παθητική πυροπροστασία) και κατ' επέκταση από την Πυροσβεστική να χρησιμοποιήσουμε σε Νέο Βιομηχανικό κτίριο Μεταλλικό ρολό(στορ) χωρίς ανθρωποθυρίδα ως τελική έξοδο διαφυγής (με δεδομένο ότι θα υπάρχουν και άλλες έξοδοι διαφυγής=πόρτες). Υπάρχει καποια διευκρινιστική της Πυροσβεστικής για αυτό το θέμα? Ευχαριστώ ...
x_user Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 θα μου φαινόταν πολύ περίεργο εάν το επιτρέπουν ως "τελική έξοδο διαφυγής"!!! το ζήτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η απλότητα λειτουργίας, η αξιοπιστία και η ταχύτητα, ιδιότητες που δεν τις βρίσκεις στο ρολό! ───────────────── Διευκρινίστε την ειδικότητά σας.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Ποσες αλλες εξοδοι υπαρχουν κοντα? Σε τι αποσταση? κτλ κτλ Οπως τα ειπε ο x_user Φαντασου τον εαυτο σου να προσπαθει να διαφυγει μεσα στη καπνα, προσπαθωντας να σηκωσει το ρολο... Σε οβελιστηριο που πηγαινε με εκθεση επιθεωρησης, με τα χιλια ζορια μου περασαν μελετη με μοναδικη εξοδο 4φυλλη συρομενη τζαμαρια, και να φανταστεις οτι ολη η φατσα του μαγαζιου οταν αυτο λειτουργει δεν καλυπτεται και η εξοδος ειναι ανεμποδιστη, αφου τα συρομενα κουφωματα πανε ολα στην ακρη.
JTB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Οπως τα ειπε ο ...ι η εξοδος ειναι ανεμποδιστη, αφου τα συρομενα κουφωματα πανε ολα στην ακρη. Και τον Ιανουάριο; Η έξοδος πρέπει να είναι ανεμπόδιστη όχι επειδή θέλει ο ιδιοκτήτης, έτσι θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί... Εχω μάλιστα δει και προειδοποιητικές πινακίδες τύπου "Απαγορεύεται η τοποθέτηση αντικειμένων, Εξοδος Κινδύνου"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα