Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναθεώρηση εργολαβίας


Recommended Posts

Καλήσπέρα σάς!! Μόλις γράφτικα στο φόρουμ σας και ειλικρίνα είναι ένα απο τα πιο χρήσιμα και ενδιαφέροντα φόρουμ σχετίκα με το επάγγελμα και την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού!! Συγχαρητήρια για την άριστη δουλεία σας!!

θα ήθελα νε σας υποβάλλω μια ερώτηση: Είμαι φοιτητης του πολιτεχνιου και σπουδάζω στο τμήμα πολιτικών μηχανικών. Απο μικρος πηγαινα στη δουλειά μαζί με τον πατέρα μου ο οποίος είναι κι αυτος πολιτικός μηχανικός και διατηρεί ενα μικρό τεχνικό γραφείο. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχω κάνει επιμετρήσεις, λογαριασμο, ανακεφαλαιοτικό πινακα για μια εργολαβία αλλά εχω κολλήσει στην αναθεώρηση γιατί δεν κατέχω την δομή της καθώς και το που θα βρω τους συντελεστες αναθεώρης του κράτους... Μπορεί καποιος απο εσάς που κατέχει το συγκεκριμένο θέμα να με κατατοπήσει? δείχνοντάς μου την δομή που πρέπει να έχει το έντυπο αυτό και λέγοντας μου την σελίδα του ΥΠΕΧΩΔΕ που ανακοινώνονται οι συντελεστές...? Παρατήρηση: ο πατέρας μου λογω καποιων δυσκολιών που έχουμε τελευταία "τρέχει" συνεχεια και δεν προλαβαίνει να μου εξηγήσει...

Σας ευχαριστω πολυ για τον πολύτιμο χρόνο σας

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, achille.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.