koulosb Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Καλησπερα Ειμαι αποφοιτος Εργων Υποδομης και 4 χρονια τωρα ελευθερος επαγγελματιας και φετος λεω να δωσω κατατακτηριες για το ΤΕΙ Τοπογραφιας. Ρωτησα τι μαθηματα χρειαζονται και θα ηθελα αν εχει καποιος θεματα ή γενικα βιβλια να προτεινει για διαβασμα. Τα μαθηματα ειναι Ανωτερα Μαθηματικα 1, Τοπογραφια 1, και Γεωμετρικες Απεικονισεις. Πρεπει να ειναι μαθηματα του πρωτου εξαμηνου της σχολης και θα ηθελα καποιος να μου πει τα βιβλια που εχουν ωστε να τα αγορασω.
george66 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Καλή σου επιτυχία. Εάν δεν βρεθεί κάποιος πιο νεότερος επειδή τελείωσα το '94, εμείς κάναμε την Τοπογραφία 1 του Βλάχου (νομίζω Θεσσαλονίκης), Μαθηματικά 1 ήταν των Γαγαλή, Γιαννόπουλου, Γλαμπεδάκη, Κομισόπουλου και Σειμένη - εκδόσεις ΙΩΝ και γεωμετρικές απεικονήσεις υποθέτω μέρος αυτών (είχαμε διαδαχτεί θυμάμαι) παραστατική γεωμετρία του Λευκαδίτη. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ξέρω από μαθήματα για κατατακτήριες, απλά σου είπα τι διδάχτηκα το 1990 στα πρώτα εξάμηνα.
koulosb Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Ευχαριστω Το τοπογραφια 1 του Βλαχου (τους 2 τομους) το ειχαμε κι εμεις στη σχολη. Θα κοιταξω μηπως ειχαμε και το ιδιο βιβλιο μαθηματικα.
Dominator Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Απορία: Γιατί να δώσεις Κατατακτήριες όταν θα μπορούσες στο χαλαρό να περάσεις μέσω Πανελληνίων;Τι βάση εισαγωγής έχει αυτό το τμήμα;
christopografow Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 18352 ΕΜΠ , 18243 ΑΠΘ , βάσεις 2009.
Dominator Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 18352 ΕΜΠ , 18243 ΑΠΘ , βάσεις 2009. Το thread έχει τίτλο "Κατατακτήριες για το ΤΕΙ Τοπογραφίας" διάβαζε ρε φίλε πριν postάρεις!Χεχεχε!
koulosb Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Απορία: Γιατί να δώσεις Κατατακτήριες όταν θα μπορούσες στο χαλαρό να περάσεις μέσω Πανελληνίων;Τι βάση εισαγωγής έχει αυτό το τμήμα; Αφου χαλαρα μπορεις και απο κατατακτηριες.... εχω διδαχτει και τα τρια μαθηματα των εξετασεων απο το ΤΕΙ που ημουν.... ασε που μπορει να σου αναγνωρισουν και παρομοια μαθηματα και να τελειωσεις πιο γρηγορα.
christopografow Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 Απορία: Γιατί να δώσεις Κατατακτήριες όταν θα μπορούσες στο χαλαρό να περάσεις μέσω Πανελληνίων;Τι βάση εισαγωγής έχει αυτό το τμήμα; Dominator δε ρώτησες τη βάση εισαγωγής?Η' εγώ πρέπει να διαβάζω καλύτερα τον τίτλο ή εσύ να θυμάσαι καλύτερα τι ρωτάς
mitsos_m83 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 Την βάση εισαγωγής του ΤΕΙ Τοπογραφίας οχι των Πολυτεχνείων!!!!
Dominator Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 Αφου χαλαρα μπορεις και απο κατατακτηριες.... εχω διδαχτει και τα τρια μαθηματα των εξετασεων απο το ΤΕΙ που ημουν.... ασε που μπορει να σου αναγνωρισουν και παρομοια μαθηματα και να τελειωσεις πιο γρηγορα. Ε κοίταξε,αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση από απόφοιτους (που πιθανώς να μην υπάρχει) και πάτε π.χ. εσύ κι άλλοι 5-10 να δώσετε ίσως και να μπεις "χαλαρά" κι έτσι... Απλά όπως και να το κάνουμε άλλο οι 3-4 θέσεις των Κατατακτήριων κι άλλο οι 100+ των Πανελληνίων!\ Αυτό που λες για τα μαθήματα όντως κάνει το ενδεχόμενο να δώσεις με κατάταξη ελκυστικό,αρκεί να σου το επιβεβαιώσει και κάποιος απ'τη σχολή... Dominator δε ρώτησες τη βάση εισαγωγής?Η' εγώ πρέπει να διαβάζω καλύτερα τον τίτλο ή εσύ να θυμάσαι καλύτερα τι ρωτάς Σου παραθέτω ξανά γιατί μάλλον σου διέφυγε,ντάξ' ναούμ άνθρωποι είμαστε! Το thread έχει τίτλο "Κατατακτήριες για το ΤΕΙ Τοπογραφίας" διάβαζε ρε φίλε πριν postάρεις!Χεχεχε! Άρα προφανώς για το Τ.Ε.Ι. ρώτησα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα