kesos Δημοσιεύτηκε May 20, 2008 at 10:35 μμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2008 at 10:35 μμ Γεια σας. Παρακαλώ ενημερώστε με αν γνωρίζετε αν απαιτείται ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ ως νέα οικοδομή (με όλα τα συμπαρομαρτούντα, εφορία, νέα επίβλεψη, συλλογή τιμολογίων κλπ) για προσθήκη κατ'επέκταση και καθ'ύψος σε υπάρχουσα 2όροφη οικοδομή κατασκευασμένη από το 1962-64: Σας ευχαριστώ.
Yorgos Δημοσιεύτηκε May 26, 2008 at 05:45 μμ Δημοσιεύτηκε May 26, 2008 at 05:45 μμ Η ΔΕΗ για να δώσει μια νέα παροχή χρειάζεται να της προσκομίσεις κάποιου είδους στοιχείο που να αποδεικνύει ότι το προς ηλεκτροδότηση ακίνητο είναι νόμιμο. Εφόσον λοιπόν κάνεις μια προσθήκη και ζητήσεις από τη ΔΕΗ καινούργια χελώνα, προφανώς και θα σου ζητηθεί οικοδομική άδεια της προσθήκης, τιμολόγια και όλα τα σχετικά, όπως και σε μια άδεια για νέα οικοδομή.
jimis9497 Δημοσιεύτηκε May 26, 2008 at 05:52 μμ Δημοσιεύτηκε May 26, 2008 at 05:52 μμ Από τη στιγμή που θα γίνει προσθήκη κατοικίας και θα ζητηθεί η μελλοντική ηλεκτροδότηση του τμήματος αυτού, ακολουθήται η ίδια διαδικασία με την κατασκευή καινούργιας κατοικίας (ένσημα, τιμολόγια κλπ). Κάπου είχα διαβάσει ότι και στην περίπτωση π.χ. νόμιμου κλεισίματος ημιυπαιθρίων (που δεν θα έχεις νέα παροχή ρεύματος) χρειάζεται να προσκομίζει ο ιδιοκτήτης τιμολόγια στην εφορία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα