hmmypm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Αν αναφέρεσαι σε εμένα Σταύρο να ξέρεις ότι δεν το χρησιμοποίησα προσβλητικά.
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δεν είπα πως το χρησιμοποίησες προσβλητικά. Αν το χρησιμοποίησες προσβλητικά, η απάντηση μου είναι είναι το ίδιο προσβλητική. Αν το χρησιμοποίησες σαν αργκό για πλάκα, η απάντηση μου είναι το ίδιο πλακατζίκιδη. Κοινώς, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...
armin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Φιλικά πάντα, ο ΑΕ(Ρ)Ιτζής του Πολυτεχνείου που πήρε κατεύθυνση πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών κτλ δεν ξέρει τη τύφλα του από Η/Μ εγκαταστάσεις. Δεν σου λέω δεν είναι ικανός να μάθει, αλλά οι γνώσεις που απόκτησε από τη σχολή του είναι σε εντελώς άλλη κατευθυνση. Αν μου λες πως κάποιος μόνο με διάβασμα μόνος του μπορεί να καλύψει ολόκληρο αντικείμενο τότε γιατί να πηγαίνουμε σε διαλέξεις και στα εργαστήρια; Ας μας αφήνανε μόνο με τα βιβλιά και 3 φορές το χρόνο εξεταστική... μερικοι δεν θελετε ή μπορει και να μην μπορειτε να καταλαβετε οτι το Πολυτεχνειο ειναι κατι πολυ παραπανω απο στυρα τεχνικη γνωση. γι αυτο και εχετε την αγαπη μας και την αμεριστη συμπαρασταση μας ειμαστε διπλα σας
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Στύρα - Αγία Μαρίνα , τηλέφωνο λιμεναρχείου 2224041266 . Φιλικά πάντα
spgirl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 BAS, παραλίγο να πνιγώ με το καφέ μου πρωινιάτικα από τα γέλια...χαχχαχαχαχαχα
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Me too!!! Τελικά το humor είναι αφοπλιστικό!
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 μερικοι δεν θελετε ή μπορει και να μην μπορειτε να καταλαβετε οτι το Πολυτεχνειο ειναι κατι πολυ παραπανω απο στυρα τεχνικη γνωση. γι αυτο και εχετε την αγαπη μας και την αμεριστη συμπαρασταση μας ειμαστε διπλα σας Μην τα λες έτσι απότομα...μας κάνεις και γελάμε...
spgirl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 συνάδελφε armin, αν δεν μπορείς σα μεγάλος άνθρωπος που είσαι και όχι ένα παιδάκι του δημοτικού, να δεχτείς απλά ένα αστείο τότε τι να πω...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα