πανος2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 είμαι νέος εδώ και θέλω μα ρωτήσω κάτι, έχω 230τμ ταράτσα σε δικό μου σπίτι η ταράτσα είναι κενή δεν έχει τίποτα επάνω και την χτυπα όλη τι μέρα ο ήλιος μπορώ να την ντύσω όλη με φωτοβολταϊκά ? και αν ναι ποσο πάει ?
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Απάντηση σε αυτή την ερώτηση γίνετε μόνο με κάτοψη στέγης & πιθανών αυτοψία. Για όλα τα άλλα διάβασε την υπογραφή μου.
FAVOR33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Σε τέτοια ταράτσα όπως την περιγράφεις (230 τετραγωνικά) χωρίς εμπόδια μπορείς να βάλεις το μέγιστο. δηλαδή 10 kw.
mechanicalengineer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Στην ταράτσα θα τοποθετήσετε φωτοβολταικά σύμφωνα με τις ανάγκες σας και φυσικά μετά από μελέτη μηχανικού. Μπορεί να χρειαστεί να καλύψετε ολόκληρη την ταράτσα σας μπορεί και όχι, αυτό θα σας το πει μόνο ο μηχανικός. Για το κόστος απευθυνθείτε στις εταιρίες ή στα τεχνικά γραφεία που ασχολούνται με αυτές τις εργασίες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα