nic Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Έτσι είναι ppetros. Έριξα μία ματιά στο εγχειρίδιο για ευρωκώδικα και έιναι όπως τα λες. Αναφέρει μέσα και για οπλισμό περίσφιγξης κρυφουποστηλωμάτων. Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση
Γιωργο Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Καλησπέρα σας. Είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα τα φώτα σας στο παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζω! Πρόκειται για τριώροφο με υπόγειο και pilotis. Δίνω αριθμό σταθμών: 6 αριθμό διαφραγμάτων kax: 4 στάθμη ελέγχου τέμνουσας βάσης: 4 Προσπαθώ να κάνω επίλυση στον παραπάνω φορέα και βγάζει: Invalid numeric input (see "Literal Data" in the Lahey Fortran 90 Language Reference), FILE= rotcente, UNIT=82 RECORD=1, POSITION=11. Εrror occured at line 141 of file screar.for Παρατήρησα, επίσης, ότι στη στάθμη 4υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο κέντρο μάζας και το κέντρο ελαστικής στροφής.
Γιωργο Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Συμβαίνει το εξής: Όταν δίνω στον φορέα αριθμό σταθμών: 6 αριθμό διαφραγμάτων kax: 5 στάθμη ελέγχου τέμνουσας βάσης: 5 ο φορέας επιλύεται κανονικά. Όταν δίνω στον φορέα αριθμό σταθμών: 6 αριθμό διαφραγμάτων kax: 4 στάθμη ελέγχου τέμνουσας βάσης: 4 ο φορέας δεν επιλύεται. Εμφανίζεtai το εξής στα αποτελέσματα: "system not stable". Aυτό οφείλεται επειδή δεν έχω βάλει τοιχία στο υπόγειο;
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Οχι. Δεν παίζει ρόλο. Το ασταθές σύστημα έχει να κάνει με την συνδεσμολογία δηλ. μήπως έβαλες πολλές αρθρώσεις ή τι θεμελίωση έχει και με τι συνθήκες στήριξεις?
Γιωργο Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Έβαλα δοκάρια επί ελαστική έδραση στη θεμελίωση και σε όλους τους κόμβους της θεμελίωσης εύρεση τάσης εδάφους.Αποτέλεσμα είναι να έχω τις εξής δεσμεύσεις στους κόμβους της θεμελίωσης:-1,-1,-2,0,0,-1. Στους κόμβους της οροφής υπογείου και των υπολοίπων σταθμών της ανωδομής οι δεσμεύσεις είναι:1,1,0,0,0,1. Αντίδραση στηρίξεων δεν έβαλα σε κανένα κόμβο.
Γιωργο Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Όταν δίνω στον φορέα αριθμό σταθμών: 6 αριθμό διαφραγμάτων kax: 5 στάθμη ελέγχου τέμνουσας βάσης: 5 ο φορέας επιλύεται κανονικά. Ο φορέας δεν επιλύεται όταν βάζω αριθμό διαφραγμάτων kax=στάθμη ελέγχου τέμνουσας βάσης=4
sovatzou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Έβαλα δοκάρια επί ελαστική έδραση στη θεμελίωση και σε όλους τους κόμβους της θεμελίωσης εύρεση τάσης εδάφους.Αποτέλεσμα είναι να έχω τις εξής δεσμεύσεις στους κόμβους της θεμελίωσης:-1,-1,-2,0,0,-1. Στους κόμβους της οροφής υπογείου και των υπολοίπων σταθμών της ανωδομής οι δεσμεύσεις είναι:1,1,0,0,0,1. Αντίδραση στηρίξεων δεν έβαλα σε κανένα κόμβο. λίγο παλιό αλλά δεν πειράζει. από τη στιγμή που έβαλες -2, αντίδραση θα πάρεις θες, δες θες. τώρα για το πρόβλημά σου, είναι καθαρά θέμα δεσμεύσεων στη θεμελίωση. το πως θα το λύσεις, μόνο αν δει κάποιος θα αρχείο θα σου πει. εγώ θα έσβηνα τη θεμελίωση και θα ξαναέκανα προβολή στύλων, τους οποίους θα πάκτωνα. αν λυθεί για στάθμες=6, διαφράγματα=ελέγχου τέμνουσας=4 τότε είναι θέμα καθαρά το πως προσομοίωσες τη θεμελίωση
sovatzou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 έχει παιχτεί τίποτα με το next? έχει να κάνει update κανά 4μηνο
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Καλου κακού άναψε κανα κερι
niox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Γνωρίζει κάποιος το κόστος για το next?Η υποστήριξη είναι καλή?Επίσης έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις?Γιατί έχω το demo από το site της εταιρίας και μου είπαν ότι είναι παλιό.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα