rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 για το r-q λες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw316gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 ναι. κάτι μου είχαν αναφέρει απ΄έξω απ΄έξω αλλά ετοίμαζαν τα πεπερασμένα να συνεργάζονται με r-q οπότε δεν εμαθα τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 η κοιστρωση απο r-q και μεταφορά σε s-mode για επιλυση έχει 2-3 χρόνια πάντως. στο r-q μόνο με κάποια από τις πατέντες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw316gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 το ξέρω ότι έχει τόσα χρόνια. την πατέντα θέλω να μάθω. κ εγώ μεχρι τώρα πατέντα έκανα αλλά χρησιμοποιούσα κ άλλο πρόγραμμα και θέλω να το αποφύγω γιατί είναι επίπονη η εισαγωγή των αντιδράσεων κ η φορά τους γιατι τ δύο προγράμματα 'εχουν διαφορετικούς άξονες xyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο εξής. Σε κάποιο thread αναφέρθηκε από τον rigid ετήσιο συμβόλαιο 700€. Γνωρίζεται αν αυτή η τιμή (ή όποια άλλη ισχύει) αλλάζει ανάλογα με τα modules που έχεις? Αν δεν κάνεις ανανέωση για ένα χρόνο μπορείς να το δουλέψεις μετά ή κλειδώνει? Κ την επόμενη φορά που θα πληρώσεις το συμβόλαιο πληρώνεις κ όσα προηγούμενα έτη χρωστάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 750 ήταν φέτος. έγω έχω όλα τα modules (και προένταση) εκτός pushover. αν έχεις μόνο r-q μάλλον θα'ναι φτηνότερα. ότι δεν κλειδώνει είναι σιγουρο. αν τα πληρώνεις όλα μαζι, δεν το ξερω αλλά μάλλον ναι. πόσο πάει τώρα, ξέρεις τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Πήρα κ μου είπαν 10% της ονομαστικής αξίας των modules που έχεις. Εκπτώσεις στο συμβόλαιο για νέους μηχανικούς δεν υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 όλο το πακέτο δηλαδή πάει πλέον καινούργιο κανά 8500-9000€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Εδώ είναι οι περσινές τιμές. Μάλλον σύντομα θα έχω και τις ισχύουσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 10 μπαμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα