moon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε για το σπίτι της αδερφής μου ώστε να γίνει ενεργειακό της κλίμακας Α+ πχ τι μόνωση να βάλει στα δοκάρια κτλ...
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Μήπως θα έπρεπε να συμβουλευτείτε ένα μηχανικό κτλ;
allotrios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Να απευθυνθείται οπωσδήποτε σε κάποιον μηχανικό...
moon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 hi απλώς ο μηχανικός θα μου προτείνει κάποια βασικά και εγώ θα ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στη μόνωση ως προ στα υλικά και τεχνολογία
allotrios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Με λίγα λόγια θέλετε δωρεάν συμβουλές! Ο μηχανικός θα σας δώσει την καλύτερη λύση, ανάλογα με το πόσο αντέχει το πορτοφόλι σας! Η αμοιβή του μηχανικού θα είναι πάντα ίδια. Απλά θα πρέπει να βρείτε κάποιον μηχανικό εμπιστοσύνης σας
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Στο φόρουμ τι συμβουλές μπορούμε να δώσουμε εάν δεν έχουμε δει - μελετήσει τον χώρο; Αναγκαστικά θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μηχανικό της περιοχής σας.
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Το θέμα -μάλλον- εξαντλήθηκε. Για περαιτέρω εξηγήσεις, διαφωνίες, παράπονα ή απορίες, η διαδικασία είναι γνωστή (π.μ.).
Recommended Posts