xristos1966 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Ερώτηση Επιτρέπεται να σοφατισθεί εξωτερικά μια αποθήκη η οποία έχει τοίχους από τσιμεντοσανίδες χρησιμοποιώντας την κλασσική μέθοδο αντί να μπούν όλα αυτά τα οποία προτείνει η knauff? Aν ναι, πρέπει να προστεθεί κάτι ειδικό?
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δεν νομίζω να σε περιορίζει ο νόμος σε κάτι σχετικό, αλλά νομίζω δύσκολα θα δέσει σταθερά ο σοβάς σε τσιμεντοσανίδες χωρίς την προτεινόμενη μέθοδο. Σε έναν καλό σεισμό δεν θα σου αρέσει το αποτέλεσμα. Το πιθανότερο είναι να χάσεις πελατεία.
ntside Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Ακολούθησε με ευλάβεια τις οδηγίες της Knauf!Δεν είναι μόνο ο σεισμός αλλά και οι συστολοδιαστολές...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 τσιμεντοσανιδα η την βαφεις οπως ειναι η τηρεις το γραμμα του βιβλιου ... οποια λυση αλλη θαναι τραγικη
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Θέλω σε opel να βάλω τρόμπα βενζίνης από ford. Να το κάνω ? Και για να έχουμε καλό ερώτημα..... Γιατί επίχρισμα ? Τι δε σας αρέσει ?
Highlander Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Θέλω σε opel να βάλω τρόμπα αντλίας από ford. Το αντίθετο θα ήταν δύσκολο!
CostasV Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Το αντίθετο θα ήταν δύσκολο! Σοφαρά ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα