tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 ____________________________ (Μεταφορά από άλλο θέμα). ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ το ΕΤΑΑ θα διατηρησει την αυτοτελεια του. ο νεος νομος δεν αναφερει πουθενα πως το ΤΣΜΕΔΕ θα συγχωνευθει με αλλα ταμεια. αντιθετως, αναφερει πως το ΕΤΑΑ θα παραμεινει αυτονομο, αλλα θα καταβαλλει μονο του τη βασικη συνταξη των 360 ευρω. Όντως. Για αυτό και αν ρίξετε μια ματιά σε διάφορα άλλα fora, έχουν λυσσάξει οι ασφαλισμένοι σε κάτι τελειωμένους ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κλπ. "Εξαιρέθηκαν οι συντεχνίες πάλι" σκούζουν, λες και μαζί πληρώναμε τον καλό μας νταβατζή τόσα χρόνια ή λες και οφείλουμε να τους ταϊσουμε από το πορτοφόλι μας και με τις εισφορές μας τις οποίες πληρώνουμε κάτω από τόσο βάρβαρο καθεστώς "προστασίας". Πάλι καλά και ουστ από δω έχω να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δωσε link για τα fora . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Στο http://www.capital.gr έχει διάφορα θέματα. "Εξαίρεσαν τις συντεχνίες" είναι ένα από αυτά. Επίσης στο http://www.enet.gr έχω πετύχει αρκετούς ωρυόμενους καθώς και στο http://www.tovima.gr από όσο θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 εγω και οι συναδελφοι μου μηχανικοι τε γιατι να πληρωνουμε ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ ΕΜΠ μηπως για να παιρνουν συνταξη και οι δικαστικοι κλητηρες συγνωμη επιμελητες και οι δημοσιογραφοι που ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΕΝΑ ταμειο κυριοι για ολους οσα πληρωνεις τοσα παιρνεις ουτε προικες ουτε χαιδεματα ολοι εργαζομενοι ειμαστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qmd Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Απ΄εδώ το πάμε από ΄κει το πάμε, στο τέλος με λύπη διαπιστώνω ότι πάντα καταλήγουμε στο "κοινωνικό αυτοματισμό του κινέζου". Είναι και επίκαιρο το θέμα με την κόντρα ροδακινοπαραγωγών - φορτηγατζήδων. Τελικά μου φαίνεται ότι είμαστε πολύ προβλέψιμοι ως κλάδος και ως λαός γενικώτερα και γι΄αυτό μας φέρονται αναλόγως και οι πολιτικοί που ψηφίζουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
POL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Τελικα κερδισαν οι ροδακινοπαραγωγοι διοτι ως γνωστον το δικαιο παντα νικα Τι θα πει ομως η μαμα στον ιδιο γιατρο με τους αγροτες Να συνελθουμε γιατι ερχονται χειροτερα .... Α και ο γιατρος ειναι απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ χωρις δοαταπ και λοιπα Να συνελθουμε ολοι δεν παει αλλο δεν φταινε τα παιδια μας σε τιποτε Η προσθηκη φημης που εχω τι σημαινει διαχειριστες ενημερωστε με αυτο το συνεφακι ,εκρηξη τι ειναι Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία ss_sk Συζήτηση περί "φήμης" εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 εγω και οι συναδελφοι μου μηχανικοι τε γιατι να πληρωνουμε ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ ΕΜΠμηπως για να παιρνουν συνταξη και οι δικαστικοι κλητηρες συγνωμη επιμελητες και οι δημοσιογραφοι που ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΕΝΑ ταμειο κυριοι για ολους οσα πληρωνεις τοσα παιρνεις ουτε προικες ουτε χαιδεματα ολοι εργαζομενοι ειμαστε.. Συμφωνώ απόλυτα. Γιατί όμως νομίζεις ότι το ΤΣΜΕΔΕ έχει αποθεματικό σαν ταμείο; Τα παίρνει απο παντού και δε δίνει πουθενά. Ούτε τις αυτονόητες παροχές άλλων ταμείων δεν έχουμε σε σχέση με τα ποσά που δίνουμε. Και το τραγελαφικό είναι πως πληρώνουμε ασφάλιση ασχέτως εαν εργαζόμαστε ή οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 πληρώνουμε ασφάλιση ασχέτως εαν εργαζόμαστε ή οχι παραμένεις δηλαδή ασφαλισμένος με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συνεχίζεις να αυξάνεις τα χρόνια που είσαι ασφαλισμένος με αποτέλεσμα να πάρεις νωρίτερα και μεγαλύτερη σύνταξη, τότε που θα την έχεις περισσότερο και πραγματικά ανάγκη (περισσότερο από τα 200 ή 300 € τον μήνα σήμερα) Εμένα μου ακούγεται ως προνόμιο των μηχανικών και του ταμείου τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα πως θα πληρωνεις το ΤΣΜΕΔΕ?? Και οι τοκοι τρεχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα το πρώτο πρόβλημα σου δεν είναι πως θα πληρώσεις το ΤΣΜΕΔΕ αλλά πως θα πληρώσεις δεκάδες άλλες υποχρεώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα