antheos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα τα φωτα σας και την βοηθεια σας!!!Ειμαι Ηλεκτρολογος ΤΕΙ και βρισκομαι στην διαδικασια ευεσης καποια εταιριας ωστε να ξεκινησω την πρακτικη μου ασκηση.Ομως σε αυτην την δυσκολη φαση που περναμε ολοι μας και περισσοτερο οι εταιριες δεν ξερω για ποια εταιρια να ενδιαφερθω,να ειναι αξιοπιστη,να εχει εργα προς υλοποιηση γιατι δεν θελω να παω καπου και να καθομαι....καταλαβαινετε τι εννοω.Αν γνωριζετε καποια εταιρια να μου προτεινετε....? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Επειδή έχω στο νου μου μία εταιρεία που μοιάζει φοβερή αλλά ουσιαστικά εκμεταλλεύεται τους πρακτικάριους, όταν έχεις να διαλέξεις μέσα από εταιρείες στείλε μου την λίστα να δω αν είναι μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antheos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Καλημερα stayros και ευχαριστω για το ενδιαφερον....Σκεφτομαι για την intracom,intrakat....ξερεις καποια που ναειναι αξιολογη και να ασχοληται με ενα ευρη φασμα τεχνολογιων (αυτοματισμους,φωτοβολταικα,τηλεπικοινωνιες,...).Αν γνωριζεις καποια αλλη η βοηθεια σου θα μου ηταν χρησιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα