topeng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Καλημέρα παιδιά! Έχω αναλάβει τη σύνταξη δύο τοπογραφικών για φβ εγκαταστάσεις σε γήπεδα εκτός σχεδίου. Επειδή παιδιά είναι πολλά τα στρέμματα δεν με φτάνει το Α0 στην εκτύπωση με κλίμακα 1.500 Μπορώ να εκτυπώσω σε κλίμακα 1.1000 ή θα έχω πρόβλημα στις υπηρεσίες (ΔΕΗ, Πολεοδομία) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Τα 9/10 τα δινω σε 1:1000 γιατι ειναι πολυ μεγαλα... Τους δινω ομως και ενα DVD αν θελουν να τα εκτυπωσουν οι ιδιοι σε σεντονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
topeng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Φίλε zografos_k δεν σου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στις υπηρεσίες δηλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Δεν έχω ασχοληθεί συγκεκριμένα, αλλά γιατί να μην τυπωθεί σε φύλλα, συνοδευόμενα από το σχετικό διάγραμμα σύνδεσης φύλλων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
topeng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
topeng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Παιδιά αν εκτυπωθεί σε φύλλα θα μας βγεί ο κούκος αηδόνι!!!!! με τις εκτυπώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Προφανως και μου τηλεφωνησαν απο καποιες υπηρεσιες αλλα τους ειπα πως ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ σε ανθρωπινη κολλα χαρτι και πως αν θελουν ας το εκτυπωσουν οι ιδιες (εφοσον τους εχω δωσει τα σχεδια σε ηλεκτρονικη μορφη) και εγω το υπογραφω ξανα... Μερικα δε χωρουσαν ουτε σε Α0 και μαλιστα χωρις πινακακι και χωρις τα αποσπασματα των χαρτων διανομης και ΓΥΣ που απαιτουνται. Δε φτανει που τους κανω τη χαρη και τα εκτυπωνω ολα σε ξεχωριστες σελιδες, γκρινιαζουν κιολας. Και γενικα αν δει το χωραφι σε Α0 κατι θα καταλαβει.....Μια λευκη κολλα με ενα περιγραμμα φαινεται και εναν αριθμο στο κεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Ήμαρτον αφού υπάρχουν οι συντεταγμένες . Τι κολλάνε στις κλίμακες απεικόνισης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
topeng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 thomas, zografos_k ευχαριστώ για την επικοινωνία παιδιά! Όντως αφού υπάρχουν οι συντεταγμένες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvgen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Χαίρετε για αμοιβές τοπογραφικών για φωτοβολταικά που θα μπορούσα να ενημερωθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα