deskar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2007 Μηπως καποιος μπορει να μου δωσει τα bloq για το Αutocad για να κανω μελετες υδρευσης - αποχετευσης? Ειμαι νεος μηχανικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2007 Αν έχεις υπομονή , σε λίγο καιρό θα δημοσιεύσω τη 2-η έκδοση του δωρεάν προγράμματός μου (το FreeCAD) που τώρα θα περιέχει και σύμβολα εγκαταστάσεων (άπειρα στον αριθμό !) . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEFTHIM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 αντε iliekater μας έχεις να ξεροσταλιαζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriaDna Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Υπάρχει αυτή η έκδοση του Freecad στο site? Aν ναι θα μπορούσατε να μου δώσετε το link ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Είναι κάτι τις πιο πάνω από αυτή τη δημοσίευση ! Αλλά ορίστε και για συντομία : http://www.michanikos.gr/ftopic125-0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα