Μετάβαση στο περιεχόμενο

δόμηση εκτός σχεδίου, εντός ζώνης


Recommended Posts

Γεια σας, εκμεταλλεύομενη την άμεση ανταπόκρισή σας, θα ήθελα κι εγώ τα φώτα σας στο εξής.. έχω στην κατοχή μου αγροτεμάχιο 1015τ.μ. εκτός σχεδίου, εντός ζώνης 500μ. το οποίο εφάπτεται σε δρόμο του οποίου δεν γνωρίζω τον χαρακτηρισμό.Το αγροτεμάχιο το είχε η μητέρα μου από το 1970 από τον δικό της πατέρα. Από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα. Από αυτόν τον δρόμο περνάνε αυτοκίνητα που επικοινωνούν με άλλα χωράφια. Το βάθος του αγροτεμαχίου είναι πάνω από 25 μέτρα και το πρόσωπο στον δρόμο πάνω από 35 μέτρα.Υπάρχει περίπτωση να είναι οικοδομήσιμο με παρεκκλήσεις; Το δικό μου συμβόλαιο έγινε το 2005 από χρησικτησία της μητέρας μου. Ευχαριστώ.

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, achille

Link to comment
Share on other sites

με βάση τα γραφόμενά σας ότι ο δρόμος οδηγεί σε άλλα χωράφια (και όχι πχ στο γειτονικό οικισμό) το αγροτεμάχιό σας δεν είναι οικοδομήσιμο καθώς ούτε τα όρια αρτιότητας έχετε για την παρέκκλιση σε ζώνη (2000μ2) ούτε πρόσωπο σε χαρακτηρισμένο δρόμο που να είναι εθνικός-επαρχιακός-κοινοτικός (μαζί με άλλες ταυτόχρονες αθροιστικές προϋποθέσεις). σε κάθε περίπτωση ένας μηχανικός θα το διερευνήσει.

θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω, τοπογραφικό πρόσφατο έχετε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.