violator Δημοσιεύτηκε August 9, 2010 at 10:13 πμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2010 at 10:13 πμ Καλημέρα Μήπως γίνεται κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει σε ένα θεματάκι επειδή δεν έχω το Τέκτων και πρέπει να δουλέψω σε κάποια σχέδια. Μήπως κάποιος μπορεί να μου μετατρέψει 3 αρχεία (τέκτων) που θα του στείλω σε mail σε autocad αρχεία .dwg Η αν μπορεί να μου υποδείξει κάποιο πρόγραμμα import που να μπορεί να δουλέψει χωρίς να έχω εγκατεστημένο το τέκτων. ευχαριστώ προκαταβολικά.
pk10gr Δημοσιεύτηκε August 9, 2010 at 12:22 μμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2010 at 12:22 μμ Αν στα εστειλαν ηλεκτρονικα, η ευκολοτερη λυση ειναι να τους ζητησεις να τα σωσουν σε μορφη dxf και να στα ξαναστειλουν..
violator Δημοσιεύτηκε August 10, 2010 at 07:06 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε August 10, 2010 at 07:06 πμ το πρόβλημα είναι ότι η αρχιτέκτονας είναι 60+ (εκτός αττικής) και δεν γνωρίζει αυτή την διαδικασία και γενικός δεν γνωρίζει από υπολογιστές. αν γίνετε να στα στείλω σε email να με βοηθήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος.
pk10gr Δημοσιεύτηκε August 10, 2010 at 11:31 πμ Δημοσιεύτηκε August 10, 2010 at 11:31 πμ Η διαδικασια ειναι πολυ απλη.. Απλα save as και επιλογη dxf αρχειο.. Παρολαυτα αν δεν βρεις ακρη στειλε μου με πμ το mail σου..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα