violator Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Καλημέρα Μήπως γίνεται κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει σε ένα θεματάκι επειδή δεν έχω το Τέκτων και πρέπει να δουλέψω σε κάποια σχέδια. Μήπως κάποιος μπορεί να μου μετατρέψει 3 αρχεία (τέκτων) που θα του στείλω σε mail σε autocad αρχεία .dwg Η αν μπορεί να μου υποδείξει κάποιο πρόγραμμα import που να μπορεί να δουλέψει χωρίς να έχω εγκατεστημένο το τέκτων. ευχαριστώ προκαταβολικά.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Αν στα εστειλαν ηλεκτρονικα, η ευκολοτερη λυση ειναι να τους ζητησεις να τα σωσουν σε μορφη dxf και να στα ξαναστειλουν..
violator Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 το πρόβλημα είναι ότι η αρχιτέκτονας είναι 60+ (εκτός αττικής) και δεν γνωρίζει αυτή την διαδικασία και γενικός δεν γνωρίζει από υπολογιστές. αν γίνετε να στα στείλω σε email να με βοηθήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Η διαδικασια ειναι πολυ απλη.. Απλα save as και επιλογη dxf αρχειο.. Παρολαυτα αν δεν βρεις ακρη στειλε μου με πμ το mail σου..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα