Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβές σε αναθεώρηση αδείας


Recommended Posts

Σιβιλάδες βοηθάτε,

 

έχω εκδώσει άδεια προ έτους. Έχει βγει κανονικά. Τώρα,

λόγω αλλαγών χρειάζεται να κάνω αναθεώρηση. Στην Πολεοδομία μου είπαν να κάνω μία κατάθεση ελάχιστης αμοιβής και με τα χαρτιά να πάω για έλεγχο όπου θα βγάλει ο μηχανικός κανονική αμοιβή αναθεώρησης την οποία θα την κάνω ώς συμπληρωματική κατάθεση.

 

Αυτό σημαίνει πως το Σιβίλ θέλω να μου βγάλει μια ελάχιστη αμοιβή (πχ 1500€) και μια ελάχιστη επίβλεψη (άλλα 1500€). (ή λέω λάθος.?)

Δεν δίνω στο Σιβίλ κανένα στοιχείο (μπας και μου βγάλει την ελάχιστη) αλλά δεν βγάζει τίποτα. Βάζω ένα ποσό προς μεταφορά (ακριβώς κάτω από την ελάχιστη, στο ρύθμιση προϋπολογισμών...αμοιβών κλπ). έστω το ποσό αυτό 100€. Τότε μου βγάζει στο τέλος το ποσό αυτό αλλά μόνο στην στήλη μελέτη. Στην επίβλεψη πως γίνεται.??

Το πρόγραμμα έχει ένα υπόδειγμα αναθεώρησης όπου όμως στο τέλος υπολογίζει την άδεια στο σύνολό της και όχι ώς προς κάποια ελάχιστη αμοιβή,.

 

Σας μπέρδεψα εε..?? Εγώ να δείτε....

 

Για να το ξαναπώ απλούστερα, θέλω ένα χαρτί ελάχιστης αμοιβής μελέτης + ελάχιστης αμοιβής επίβλεψης για να το καταθέσω.

 

HOW TO.?????

 

ΥΓ. Θα ρωτήσω βέβαια και την πολυαγαπημένη civil αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει αύριο και εμένα μου κόλλησε η απορία τώρα..........:grin:

 

Ρούλα

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε με αναλυτικό προϋπολογισμό και θα σου βγάλει την κανονική αμοιβή. Αν αυτή παίρνει διόρθωση θα διορθωθεί από την Πολεοδομία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.