pacoblackxx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Καλημερα παιδια, Ειχα δωσει στις προηγουμενες εξετασεις του ΤΕΕ και μου ηρθε σημερα η αδεια ασκησεως επαγγελματος.. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω τωρα? Αν θυμαμαι καλα ενα χαρτι που μας ειχαν δωσει, πρεπει να προσκομισω καποια εγγραφα στην νομαρχια. Κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επισης, Βιβλιαριο υγειας ποτε και πως μπορω να βγαλω? Ευχαριστω πολυ!
balenova Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Το βιβλιάριο υγείας και το συνταγολόγιο θα τα πάρεις από το ΤΣΜΕΔΕ. Πάρε τηλέφωνο στο ΤΕΕ να ρωτήσεις τι πρέπει να κάνεις. Ισως θα πρέπει να περάσεις από το ΤΣΜΕΔΕ της περιοχής σου. Το ΤΣΜΕΔΕ θα σου στείλει ένα ενημερωτικό σημείωμα.
r2d2 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 απο το τεε θεσ/νικης δε μου εχουν στειλει τιποτα ακομα. μονο ενα περιοδικο. κανεις απο θεσ/νικη, εχει παρει τα χαρτια?
kafros77 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Καλησπέρα και από μένα, Από ΤΕΕ Αθήνας μου έχουν στείλει όλες τις βεβαιώσεις,εδώ και δυο βδομάδες περίπου.Βεβαιώσεις από ΤΣΜΕΔΕ θα αποσταλλούν ταχυδρομικά ή πρέπει να πάω εγώ να τις πάρω? Ευχαριστώ!
vi13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 Λογικά απο το τσμεδε θα σου στείλουν χαρτια ποθ θα σε ενημερώνουν για την τακτοποιηση της πρώτης σου δόσης.Με το χαρτι αυτο θα πας στο τσμεδε θα πληρώσεις και θα σου βγάλουν τα βιβλιαρια.Ετσι ειχε γινει σε μενα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα