tasa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Χαίρετε.Χρειάζομαι επειγόντος μια απάντηση.Έχω ένα κτίσμα εκτός σχεδίου με υπέρβαση δόμησης,με άδεια για λιγότερα τετραγωνικά.σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία,εννοείται μας έγραψαν όπως και πάρα πολλά άλλα σπίτια και τα χαρτιά δόθηκαν στην πολεοδομία.Ο μηχανικός μου μου είπε ότι θα με ενημερώσει για το πότε θα περάσουν για αυτοψία και επιβολή προστίμου.(η άδεια είναι το 2006).Η σύγχισή μου είναι στο ότι στην ίδια περιοχή άλλοι μηχανικοί παίρνουν χρήματα για τακτοποίηση λέγοντας στους ιδιοκτήτες πως υπάρχει μια περίπτωση όταν έρθει η ώρα ο πολεοδόμος να παρακάμψει το ονομά τους γιατί έχουν ξεκινήσει την τακτ/ποίηση.Σ αυτήν την περίπτωση είναι κάτι τέτοιο εφικτό ή παραπλανάται ο κόσμος από καποιυς επιτήδειους?Σημ το κτίσμα μου είναι ημιτελές μέχρι τους σοβάδες,δεν μπορώ να πληρώσω πρόστιμο οπότε τι μου μένει να κάνω αν δεν είναι δυνατή η παραπάνω λύση?
tasa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Απο τις 0 απαντησεις που ειδα οτι εχω πανω στο ερωτημα που εκανα στις16/8 υποθετω οτι δεν υπαρχει καποια απαντηση που να με καλυπτει.Anyway ευχαριστω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα