Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Αυτό λέω. Δεν δίνεις εσύ την βεβαίωση παλαιότητας. Αυτό θα το βεβαιώσει η πολεοδομία. Διαδικασία νόμιμου περιγράμματος θα γίνει.
teo_z Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Συνάδελφοι, για την βεβαίωση μηχανικού ότι δεν υπάρχουν αυθαίρετα όταν πρόκειται για κτίριο προ του 55 σε τι έγγραφα μπορούμε να στηριζόμαστε όταν δεν υπάρχουν στοιχεία. Σε ένα σεμινάριο άκουσα ότι οι βεβαιώσεις δημάρχου δεν ισχύουν και ότι χρειάζεται δικαστική απόφαση. Ένας δικηγόρος μου έφερε ένορκη βεβαίωση ειρηνοδικείου. Αυτή θεωρείται αποδεικτικό;
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (edited) για αρχή ξεκινάμε από τα συμβόλαια στη συνέχεια κοιτάμε για την 1η ηλεκτροδότηση Edited Δεκέμβριος 14 , 2011 by myri
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Και καμιά αεροφωτογραφία που να φαίνεται το κτίριο δε βλάπτει. 1
teo_z Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Το ερώτημά μου είναι τι κάνουμε όταν δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Σύμφωνα με τον 4030 ψάξε να βρεις ιδιωτικά έγγραφα βεβαίας χρονολογίας.Αν δε βρεις και αυτά τότε είναι ο λόγος του κράτους με το λόγο του ιδιοκτήτη.
thessalon-77 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Έχω ακούσει κι εγώ ότι η βεβαίωση δημάρχου για πιστοποίηση κτίσματος προ του 1955 δεν ισχύει. Όμως που το αναγράφει αυτό;
koudoulis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 έχω ένα συμβόλαιο του 1980 που λέει ότι σε ένα σπίτι το ισόγειο χτίστηκε το 1954. Τους είπα ότι δεν θεωρείται αποδεικτικό . Δεν μνημονεύει κάποιο παλιότερο συμβόλαιο αφού ο προηγούμενος το πήρε με άτυπη αγορά. Απο τη μία λέω ότι εντάξει δεν είναι δυνατό να το χρησιμοποιήσω αλλά κι απο την άλλη γιατί να πει ο άλλος ψέματα το 1980 ότι το φτιαξε το 54. τυπικά πάντως δεν μπορώ να το χρησιμοποιησω ως έχει, έτσι δεν είναι; Εάν το πάω στην πολεοδομία και μου δώσουν βεβαίωση θα μπορώ να δηλώσω στο 4014 ότι το ισόγειο είναι προ του 55 και ο όροφος που κατασκευάστηκε μεταγενέστερα είναι αυθαίρετος;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Είναι δημόσιο έγγραφο το συμβόλαιο; Σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να απαντήσεις.
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 έχω ένα συμβόλαιο του 1980 που λέει ότι σε ένα σπίτι το ισόγειο χτίστηκε το 1954. Τους είπα ότι δεν θεωρείται αποδεικτικό . μια χαρά αποδεικτικό ειναι! ψάξε και την ηλεκτροδότηση από το λογαριασμο της ΔΕΗ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα