Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομική άδεια για εξωτερική βαφή ξενοδοχείου


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν απαιτείται οικοδομική άδεια, ή άδεια μικρής κλίμακας για την βαφή εξωτερικών επιφανειών ενός ξενοδοχείου. Νομίζω ότι, αν χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές, χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας. Αν όμως έχουν τελειώσει οι εργασίες και δεν φαίνεται ο τρόπος που έγινε η βαφή (δηλ. οι σκαλωσιές), μπορώ να αποφύγω την έκδοση άδειας και να κάνω μία δήλωση ότι δεν απαιτείται επειδή οι εργασίες έγιναν από τους εξώστες?

Ευχαριστώ

Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας παρακαλω.

Link to comment
Share on other sites

...σύμφωνα με την απόφαση 5219/04, πέραν των αναφερώμενων στο άρθρο 22 παρ.1 του ΓΟΚ /85, καθορίζονται σαν εργασίες δόμησης μικρής κλίμακας για τις οποίες δεν απαιτείται οικοδομική άδεια οι εξής περιπτώσεις δομικών εργασιών:

α)....β)Επισκευές όψεων και εσωτερικών και εξωτερικών επιχρισμάτων και επισκευή ή αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων, χωρίς χρήση ικριωμάτων

 

...απο τα παραπάνω συμπεραίνω ότι χρειάζεσαι οικοδομική άδεια αν χρησιμοποιήσεις σκαλωσιά και άδεια μικρής κλίμακας αν δεν χρησιμοποιήσεις. Μια ερώτηση στη πολεοδομία της περιοχής νομίζω θα ήταν το πιο ορθόν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.