Thinlizzy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Το λέει καθαρά στην σελ. 25 (στο κίτρινο πλαίσιο τελευταία σειρά) του οδηγού. "Δεν γίνεται δεκτή η εξόφληση δαπανών με την χρήση επιταγών τρίτων".
petra mantw Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει τα χρήματα??? Ή έστω να τον έχουν ενημερώσει από τον ΕΦΔ για το πότε να περιμένουμε την πληρωμή? Γιατί εμένα η Κύπρου δηλώνει άγνοια και λέει ότι περιμένουν από το κράτος.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Από Marfin το ίδιο. Ο φάκελος έκλεισε θετικά, περιμένουν από το υπουργείο να ανοίξει την κάνουλα.
vkassi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Από την Εθνική μου λένε ότι δεν γίνεται γιατί είναι λογαριασμός μηχανικού
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δεν το κατάλαβα αυτό; Τι ακριβώς δεν γίνεται επειδή είναι λογαριασμός μηχανικού;
vkassi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Μάλλον δίκιο έχει. Γιατί δεν αλλάζει ο λογαριασμός; Γιατι λένε στην ΕΘΝΙΚΗ ο λογαριασμός μηχανικού δεν μπορεί να μετατραπεί σε κοινό με την συζυγό μου.
dvdrip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Δεν κατάλαβα. Η συζυγός σου είναι μηχανικός και αυτή;
vkassi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Δεν κατάλαβα. Η συζυγός σου είναι μηχανικός και αυτή; Ναι και η σύζυγος είναι μηχανικος αλλά το προβλημα είναι ότι η ΕΘΝΙΚΗ δεν μπορεί να κάνει λέει ΄΄κοινό΄΄ τον λογαριασμό μηχανικού.
fireblaze Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Καλημέρα σε όλους, Έχω εγκριθεί και εδώ και κάμποσο καιρό η πρόταση μου είναι "Σε Τελικό Έλεγχο". Πήρα λοιπόν τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου είπαν όλα καλά αλλά μου μείωσαν τον επιχορηγούμενο προϋπολογισμό!Συγκεκριμένα μου έκοψαν την κάμερα και το καταγραφικό, παρόλο που είχε εγκριθεί (το είχα εντάξει στην δαπάνη: "Εξειδικευμένος τεχνολογικός εξοπλισμός"). Μου είπε ότι εντάσσεται στα κτιριακά και δεν επιδοτείται, αλλά αν μπορέσω να το τεκμηριώσω με κάποιο τρόπο -και εγγράφως!- θα δούν τι μπορούν να κάνουν! Εγώ το μόνο που έχω είναι μια τηλεφωνική επιβεβαίωση πριν την υποβολή πέρυσι από τη γραμμή επικοινωνίας του ΕΣΠΑ ότι εντάσσεται, τα έχω αγοράσει και εγκαταστήσει, καμμιά πρόταση τι μπορώ να κάνω?
pagouras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Εμενα μου ειπαν σημερα απο τον ΕΦΔ οτι τους ενημερωσαν απο το Υπουργειο πως τα λεφτα θα δοθουν μεχρι τελος Δεκεμβριου. Εχει κανεις αλλος παρομοια πληροφορηση; Αντε μπας να και δουμε λιγο φως...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα