giostau Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Από Εθνική, πληρώθηκα κι εγώ σήμερα! Να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους εδώ μέσα που βοήθησαν καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος! Καλές γιορτές να έχουμε όλοι!
anaspan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Συνάδελφοι και εγώ από στην εσχατιά της χώρας μας πληρώθηκα σήμερα από ΑΤΕ. Καλές γιορτές σε όλους μας
dvdrip Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Από Πειραιώς κέντρο Αθήνας πληρώθηκα σήμερα.
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 και εγώ πληρώθηκα απο Εθνική, μήπως είναι καλή ιδέα μια δημοσκόπηση για το πρόγραμμα,πόσοι αιτήθηκαν ,πόσοι επιδοτήθηκαν e.t.c. . Καλές γιορτές με ύγεια
apos1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 απο εθνικη πληρωθηκα και εγω... παλι καλα που ειναι και εδω το site και υπηρχε πολυτιμη βοηθεια.. καλα χριστουγεννα
sdim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Μου δώσανε και εμένα τα χρήματα στην Τ-Bank (πρώην Ασπίς). Ήταν μάλιστα έτοιμα από την περασμένη εβδομάδα.
spy1551 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Υπάρχει εντολή μέχρι τις 28/12 να πληρωθούνε όλοι.
dvdrip Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 2 ερωτήσεις: 1) Έκοψαν σε κάποιον κάτι επειδή δεν ήταν μέσα στις προδιαγραφές του προγράμματος; π.χ. Να του έκοψαν το δεύτερο PC με μία θέση εργασίας ή να αγόρασε φωτογραφική μηχανή κτλ 2) Έκοψαν σε κανένα τιμολόγιο από το Πλαίσιο γιατί δεν είχε εξοφλητική απόδειξη αλλά μόνο την βεβαίωση ότι έχει εξοφληθεί πλήρως;
Silent Arrow Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 .... Πλήρωσε και η Τραπεζα Αττικης.... Δεν πεταω και απο τη χαρα μου γιατι μου εβγαλαν την πιστη... Οσοι εχουν παρακολουθησει το παρον topic γνωριζουν τι τραβηξα.
dvdrip Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Ξέρω την σχέση των μηχανικών με την Τράπεζα Αττικής αλλά η Αττικής είναι μία τραγική τράπεζα. Είναι ανοργάνωτη όσο δεν πάει. Πραγματικά δεν ξέρω πως υπάρχιε ακόμα... Είναι να μην μπλέξεις μαζί τους. Έχω μία visa εκεί και την κλείνω άμεσα γιατί έχω αρχίσει και φοβάμαι τι μπορεί να πάθω με αυτούς τους ανθρώπους. Μετά από αυτό καμμία σχέση. Και η eurobank δεν είναι "καλή" τράπεζα αλλά τουλάχιστον ξέρουν τι τους γίνεται.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα