jim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 akis 73 και εγω (και αλλοι) ειχαμε προβλημα με την ΕΤΕ με το "ελλειπες" αποδεικτικο του nternet banking της ΕΤΕ. Με την καταθεση των δικαιολογιτικών μου ειχα βαλει αυτα τα αποδεικτικα του ebanking της ΕΤΕ κ την κίνηση λογαριασμου για τις ημερομηνιες αγορών μονο (που πηρα απο κατασητμα της ΕΤΕ), ζήτησα να φαίνονται κ τα στοιχεια μου στην κινηση (γιατι αλλιώς δε φαινεται πουθενα ο δικαιουχος του τραπεζικου λογαριασμου) κ ζητησα να μου το υπογράψουν. Με αυτα για την ωρα δεν εχω πρόβλημα ουτε μου ζητήθηκε κατι παραπάνω. Δες και εδω (post 339) http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=215307&postcount=339
HAPKI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Σημερινή ένδειξη "Διαθέσιμο για τελική εκταμίευση"
RTouris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Σημερινή ένδειξη "Διαθέσιμο για τελική εκταμίευση" Πότε κατέθεσες την αίτηση ελέγχου, σου ζητήθηκαν διευκρινίσεις / συμπληρωματικά δικαιολογητικά;
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Το ίδιο και σε μένα, με ημερομηνία κατάθεσης αιτήματος ελέγχου την 19.08.2010
dvdrip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Από ποιο ΕΦΔ παρακαλώ να γράφετε εσείς που έχετε "Διαθέσιμο για τελική εκταμίευση". Θα μας βοηθήσετε πολύ.
HAPKI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Αρχική αίτηση 24/9/2009 Αίτηση Ελέγχου 24/8/2010 Μετά απο 1 μήνα με ειδοποίησαν για 4 Παρατηρήσεις που τις διόρθωσα άμεσα. ΕΦΔ : Εθνική Τράπεζα. Ελπίζω να βοήθησα
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 "Διαθέσιμο για Τελική Πιστοποίηση". Κατέθεσα τον φάκελο 15 με 20 Σεπτεμβρίου.
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Και εγώ το ίδιο έχω με κατάθεση φακέλου πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου. Τι σημαίνει αυτό το "διαθέσιμο για τελική πιστοποίηση" ξέρει κανείς;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα