Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα σε όλους , προπαθώ να διαστασιολογήσω ένα στεγανό βόθρο για μια αίθουσα εκδηλώσεων-εστιατόριο το οποίο θα έχει χωρητικότητα 200 ατόμων περίπου.

Κοιτάζοντας την υγειονομική διάταξη δε βλέπω να αναφέρει συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανά ατομο για εστιατόρια κλπ.

Ξέρει κανείς πως υπολογίζουμε συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις?

ευχαριστώ.

Δημοσιεύτηκε

εγκύκλιο ΥΥΠ και ΚΑ με αρ.Α5/314/εγκ6/11.3/88

Διερχόμενων ατόμων (εξ ου και το κέντρο διερχομένων)

Μέση ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανα άτομο λ[lt]=20

λάσπη μ[lt]=15

 

προσωπικό

Μέση ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανα άτομο λ[lt]=50

λάσπη μ[lt]=25

:wink:

Δημοσιεύτηκε
εγκύκλιο ΥΥΠ και ΚΑ με αρ.Α5/314/εγκ6/11.3/88

Διερχόμενων ατόμων (εξ ου και το κέντρο διερχομένων)

 

Συνάδελφε qwert μήπως μπορείς να παραθέσεις το πλήρες κείμενο

της ανωτέρω εγκυκλίου (στα downloads ίσως...) καθ' ότι δυσεύρετο;

 

Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων...

 

:oops:

  • 4 years later...
Δημοσιεύτηκε

Συναδελφοι

 

εχω μια κουζινα εστιΑΤΟΡΙΟΥ , ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ

 

Θα ηθελα οδηγιες, αν υπαρχει εμπειρια απο καποιον, για θεματα αποχετευσης

 

και φυσικα αν υπαρχει συγκεκριμενη νομοθεσια για αυτο . ?

 

ερωτηση : οι σχαρες κατα μηκος του μαγειρειου (4,5 μηκος ) ειναι υποχρεωτικες ?

οι ανωτερω σχαρες ειναι υποχρεωτικο να καταληγουν σε λυποσυλλεκτη?

ρωταω διοτι ο λυποσυλλεκτης μου , θα ειναι σε ψηλωτερο επιπεδο απο τον χωρο μαγειρειου ( 30 εκατοστα )

 

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.