MECH Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 καλησπέρα σε όλους , προπαθώ να διαστασιολογήσω ένα στεγανό βόθρο για μια αίθουσα εκδηλώσεων-εστιατόριο το οποίο θα έχει χωρητικότητα 200 ατόμων περίπου. Κοιτάζοντας την υγειονομική διάταξη δε βλέπω να αναφέρει συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανά ατομο για εστιατόρια κλπ. Ξέρει κανείς πως υπολογίζουμε συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις? ευχαριστώ.
qwert Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 εγκύκλιο ΥΥΠ και ΚΑ με αρ.Α5/314/εγκ6/11.3/88 Διερχόμενων ατόμων (εξ ου και το κέντρο διερχομένων) Μέση ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανα άτομο λ[lt]=20 λάσπη μ[lt]=15 προσωπικό Μέση ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανα άτομο λ[lt]=50 λάσπη μ[lt]=25
vtounto Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 εγκύκλιο ΥΥΠ και ΚΑ με αρ.Α5/314/εγκ6/11.3/88 Διερχόμενων ατόμων (εξ ου και το κέντρο διερχομένων) Συνάδελφε qwert μήπως μπορείς να παραθέσεις το πλήρες κείμενο της ανωτέρω εγκυκλίου (στα downloads ίσως...) καθ' ότι δυσεύρετο; Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων...
bigdamage Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 προσεχε γιατι πανω από 200 άτομα θέλει και λυποσυλλεκτη
xenos57 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Συναδελφοι εχω μια κουζινα εστιΑΤΟΡΙΟΥ , ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ Θα ηθελα οδηγιες, αν υπαρχει εμπειρια απο καποιον, για θεματα αποχετευσης και φυσικα αν υπαρχει συγκεκριμενη νομοθεσια για αυτο . ? ερωτηση : οι σχαρες κατα μηκος του μαγειρειου (4,5 μηκος ) ειναι υποχρεωτικες ? οι ανωτερω σχαρες ειναι υποχρεωτικο να καταληγουν σε λυποσυλλεκτη? ρωταω διοτι ο λυποσυλλεκτης μου , θα ειναι σε ψηλωτερο επιπεδο απο τον χωρο μαγειρειου ( 30 εκατοστα ) ευχαριστω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα