BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Σαν παλιός απόφοιτος , θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν είμαστε αρκετοί εδώ μέσα , μια και ο σύλλογος αποφοίτων υπολειτουργεί . Ισως έτσι του δώσουμε και κάποια ώθηση . Υ.Γ. Ελπίζω οι διαχειριστές να μην το θεωρήσουν πολύ εκτός της θεματολογίας του φόρουμ .
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Ευχαριστώ γιά την απάντηση σου . Ετος αποφοίτησης ? Εγώ είμαι του 1977 .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Παλιοσειρά ............... !!!
MAKAP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δεν θα ήθελα να απαντήσω, τώρα, σ' αυτή την ερώτηση, αν και την περίμενα, όταν αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σου.
zervasgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Οπότε πως να τολμήσω να αναφέρω τη δική μου χρονιά? 1970! Παλιο-παλιοσειρά!
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 zervasgr ευτυχώς που είσαι και εσύ γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μεγαλύτερος στο φόρουμ .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα