dimnikol Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 εαν ξερει κανεις τι ζητανε για μηχανικους εργοταξιου στην γερμανια,ολλανδια,αυστρια,(εκτος απο γλωσσα)παρακαλω ας στειλει e-mail για πιο αμεση επικοινωνια λογω μεταναστευσης συντομα.Ευχαριστω
mkara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 (edited) καλημερα, υπαρχει καποιος συναδελφος με εμπειρια απο Ελβετια (αμεση ή απο τριτους); οχι απαραιτητα εμπειρια εργασιας, αλλα και ακαδημαικη..ευχαριστω.. οποιος θελει μπορει να στειλει ΠΜ.. Edited Νοέμβριος 20 , 2013 by mkara
Evmospyr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Εγώ πάντως είμαι Αυστρία Πως είναι εκεί από πλευρά διαβίωσης και μισθών? Εννοώ με τι μισθό περίπου καλύπτεις τα έξοδά σου?
christopografow Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Καλησπέρα! Έχει κάποιος γνώση της αγοράς εργασίας στην Γερμανία και στις Σκανδιναβικές χώρες για τους τοπογράφους?Υπάρχει ζήτηση?
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Για τοπογράφους καλές είναι οι χώρες με αχανείς, ακόμη αχαρτογράφητες εκτάσεις που έχουν προοπτικές αύξησης πληθυσμού. Ακραία παραδείγματα Ν. Αφρική, Αυστραλία.
PolyMix@nos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Συνάδελφοι, αναρωτιέμαι μιας και πολλοί έχουν δουλέψει στο εξωτερικό αν άρχισε κανείς από graduate scheme σε εταιρεία στην Αγγλία....κάνω τώρα αιτήσεις για του χρόνου. Φαίνεται γενικά πολύ καλή περίπτωση, ΑΝ σε προσλάβουν, γιατί υπάρχει τρελός ανταγωνισμός και έχω την αίσθηση ότι οι Άγγλοι έχουν ένα ανεπίσημο προβάδισμα. Οι εταιρείες πάντως φαίνεται να σκοπεύουν να προσφέρουν γνώσεις και έναν καλό μισθό σε όσους προσλάβουν, ότι πρέπει για έναν φρέσκο απόφοιτο. Έχεις κανείς εμπειρία από αυτά?
proto1983 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Πως είναι εκεί από πλευρά διαβίωσης και μισθών? Εννοώ με τι μισθό περίπου καλύπτεις τα έξοδά σου? δουλεύω σε μία άσχετη δουλειά με το αντικείμενο.Παίρνω τον βασικό μισθό 1070 περίπου.Τώρα σαν νέος μηχανικός ξεκινάς περίπου από το 1500άρι.Τα ενοικια πάντως είναι πανάκριβα.Εγώ δίνω 300 για ένα δωμάτιο,με όλα μέσα βέβαια.
Evmospyr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Τα υπόλοιπα έξοδα, όπως μετακινήσεις και φαγητό...?
proto1983 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 οι συγκοινωνίες εδώ είναι πολύ καλές.Εγώ παίρνω την μηνιαία κάρτα(47 ευρώ),η οποία ισχύει για όλα τα μέσα μεταφοράς.Επίσης υπάρχει και ημερήσιο εισιτήριο,εβδομαδιαίο,ετήσιο κτλ.Απο φαγητό μπορείς να βρεις όλες τις τιμές,τα σουπερμάρκετ σχετικά φθηνά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα