Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Πρόβλημα με σκεπή


maria21

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Θα ήθελα την συμβουλή σας στο εξής:

Έχω μια μονοκατοικία με πρόβλημα στην σκεπή. Είναι αρκετά παλιά με κεραμίδια, στηριζόμενα σε καλάμια και δοκάρια. Τα καλάμια σε αρκετά σημεία έχουν φθαρεί με αποτέλεσμα να πέφτει αρκετή σκόνη από την σκεπή. Το επόμενο καλοκαίρι θα φύγει η σκεπή και θα μπει πλάκα για ανέγερση και δεύτερου ορόφου. Υπάρχει κάποια προσωρινή λύση περιορίσω την σκόνη που πέφτει ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Ένα βάψιμο από κάτω, με πλαστικό χρώμα, μπορεί να συγκρατήσει λογικά την σκόνη για αρκετό διάστημα. Εξετάζεις αν αξίζει τον κόπο και την δαπάνη και δοκιμάζεις...

Link to comment
Share on other sites

Η τιμες ειναι περιπου το ιδιο. Το πιο λεπτο κοντρα πλακε 3χιλ=2ευρω αν τετραγωνικο αν και νομιζω οτι θα χρειαστεις καπως πιο "χοντρο" και φτανει μεχρι 4ευρω. Η γυψοσανιδα ειναι αρκετα καλη και εχει 12,5χιλ=2,90ευρω. Τωρα θα πρει να σκεφτει το κοστος του εργατη που θα σου τα περασει και αν φυσικα μπορουν να καρφωθουν επανω στο ταβανι σου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.