jbosdas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2019 ποια ειναι η εταιρία? ενα λινκ ισως? επειδή ψαχνω κ γω για περιοχή που δεν εχει η ΓΥΣ/εκχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2019 δες τα ΠΜ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2019 16 ώρες πριν, dimitris GM said: δες τα ΠΜ να μου πείτε κι εμένα μήπως βρω εναλλακτική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efi Gkotinopoulou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 Καλημερα! Ψαχνω αεροφωτογραφιες και τοπογραφικους χαρτες για την περιοχη του Καρπενησιου. Αν καποιος εχει κατι απο αυτα παρακαλω πολυ να μου στειλει αν μπορει. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsubae Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 7 ώρες πριν, Efi Gkotinopoulou said: Καλημερα! Ψαχνω αεροφωτογραφιες και τοπογραφικους χαρτες για την περιοχη του Καρπενησιου. Αν καποιος εχει κατι απο αυτα παρακαλω πολυ να μου στειλει αν μπορει. Ευχαριστω! Γεωγραφική υπηρεσία Στρατού και ΕΚΧΑ στη μεσογείων απέναντι από νομισματοκοπείο. Εκτός αν γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη στο τι ψάχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 (edited) Καλημέρα συνάδελφοι Ενδιαφέρομαι για κάποια ιδιωτική εταιρία με ιστορικές αεροφωτογραφίες. Όποιος έχει κάτι υπόψη ας ποστάρει ή- εαν είναι αντίθετο με τους κανόνες - ας στείλει προσωπικό μήνυμα Edited Νοέμβριος 27 , 2019 by cvlengnr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 μπορεί να μου στείλει κάποιος λινκ για εταιρία με α/φ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 δες τα ΠΜ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Psihogios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2020 Καλησπέρα συνάδελφοι! Το λινκ θα με ενδιέφερε κι εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2020 δες πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα