themoiko Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Καλημέρα, θα μπορούσα να έχω και εγώ το link για αεροφωτογραφίες εκτός κτηματολογίο-ΓΥΣ. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας_τοπο Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Καλημέρα, θα το ηθελα και εγώ αυτό το Link αν ''κυκλοφορεί'' ακόμα. Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
V@silis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Καλημέρα σας θα ήθελα και εγώ το Link για τις αεροφωτογραφίες ιδιωτικής εταιρείας. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonisgolf Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Καλημερα εαν σας ειναι ευκολο να εχω το link ευχαριστω για τις αεροφωτογραφίες .Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω αεροφωτογραφία (ή δορυφορική) στην Κεφαλλονιά (βόρεια, κοντά στα Τζαμαρελάτα), με έτος λήψης 2001-2014. Στο Κτηματολόγιο έχουν του 2000, και στο γεωευρετήριο της ΓΥΣ δεν εντοπίζεται κάτι...Και ο χρόνος πιέζει (εκκρεμεί ένα δικαστήριο του πελάτη). Από δορυφορικές, κάτι απαντήσεις που έχω λάβει (για καλή ανάλυση, π.χ. pixel max 1m) κοστίζουν ακριβά (>350 ευρώ). Γνωρίζει κανείς: 1. καμιά υπηρεσία/εταιρεία που να παρέχει οικονομικές δορυφορικές καλής ανάλυσης? 2. καμιά μελέτη εκείνης της περιόδου που μπορεί να έχει γίνει στην περιοχή, η οποία ίσως απαιτούσε αεροφωτογραφίες (το ΣΧΟΟΑΠ Ερίσου είναι παλιότερο). Π.χ. αν ο ανάδοχος του Κτηματολογίου έχει πετάξει εκείνη την περίοδο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Δες και Google Earth Pro (με τη ρύθμιση για παλαιό ιστορικό φωτογραφικών). Έχει κάποιο νομικό κύρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 4 λεπτά πριν, gktpgeue said: Δες και Google Earth Pro (με τη ρύθμιση για παλαιό ιστορικό φωτογραφικών). Έχει κάποιο νομικό κύρος. Ναι, το έχω δει. Θέλω όμως και καλύτερη ανάλυση. Ευχαριστώ πολύ, παρ' όλα αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.petroulaki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2021 On 21/10/2020 at 6:55 ΜΜ, dimitris GM said: δες τα ΠΜ Καλησπέρα, θα μπορούσατε να στείλετε και σε εμένα την ιστοσελίδα από την ιδιωτική εταιρεία σχετικά με τις αεροφωτογραφίες; ψάχνω 2009-2010 στη Βούλα. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan77 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2021 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μάθω και γω το link για την εταιρία με τις αεροφωτογραφίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2021 Συνάδελφοι δεν επιτρέπεται από τους κανόνες συμμετοχής αυτό που ζητάτε. Μπορείτε όμως να στείλετε ιδιωτικό μήνυμα σε όποιο συνάδελφο έχει αναφέρει για ιδιωτικές εταιρίες παροχής αεροφωτογραφιών να σας κατατοπίσει σχετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα