dk121 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Καλημέρα έχω δύο ερωτήματα 1) Όταν τα εμφανή μπετά βάφονται, η μπογιά με το πέρας του χρόνου σκάει; 2) Στην εξωτερική τοιχοποιία το 5άρι DOW για θερμομόνωση είναι επαρκές; Ο συνδυασμός 5 DOW και πετροβάμβακα Geolan (3) θα επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα; ευχαριστώ
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Οι μελέτες της άδειας τι προβλέπουν; Ο μηχανικός σου τι λέει;
dk121 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 υπάρχουν διιστάμενες απόψεις , εσείς έχετε κάποια άποψη επι τoυ θέματος;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Αγαπητε dk121 μπορει να σπάσει εαν δεν βάλεις ειδικό αστάρι και ειδική μπογιά. Τωρα για θεσαλλονίκη καλυτερα να έχεις και 20 χιλιοστα επικάλυψη για να προλαβουμε ενανθρακωση. Τωρα για την θερμομονωση ο μηχανικός σου ξέρει.
dk121 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 ευχαριστώ για την απάντηση.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Καποιες πληροφορίες μπορείς να δεις εδω http://www.ktirio.gr/innet/UsersFiles/sa/documents/instructions/2009_52.pdf
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 υπάρχουν διιστάμενες απόψεις , εσείς έχετε κάποια άποψη επι τoυ θέματος; Φυσικά και έχω! Αλλά ο μηχανικός σου είναι άλλος. Δεν είμαι εγώ. Ρωτησέ τον!
dk121 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Εγώ δεν ρώτησα εσάς συγκεκριμένα. Εάν δεν έχετε να δηλώσετε κάτι ή δεν θέλετε να δηλώσετε απλά μην μπαίνετε στον κόπο να γράψετε στο θέμα που άνοιξα.
grugru Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δεν είμαι μηχανικός αλλά το έψαξα λίγο το θέμα της μόνωσης. Ο συντελεστής για την περιοχή σου είναι στα 8 εκατοστά που σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση δεν είναι παράλογο να βάλεις και τον πετροβάμβακα, ο οποίος βοηθά και στην ηχομόνωση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα