Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάρια από την expertin για Πολιτικούς Μηχανικούς


Recommended Posts

Mπηκα στο site της engineering-intelligence (http://www.engineering-intelligence.gr) οπου σε συνεργασια με την expertin (http://www.expertin.gr) διοργανωνουν κατα καιρους σεμιναρια για μηχανικους.

 

Ειναι καποιος που να εχει παρακολουθησει καποιο απο τα σεμιναρια και αν ναι να μας μη πει τη γνωμη του για το επιπεδο των καθηγητων αλλα κυριως για τις γνωσεις που παρεχονται στον ενδιαφερομενο.?

 

Με λιγα λογια αξιζει η παρακολουθηση καποιου απο τα σεμιναρια που πραγματοποιουνται κατα καιρους στην expertin?

Link to comment
Share on other sites

Τα σεμινάρια στατικών μελετών απο Ο.Σ που παρακολούθησα εγώ ήταν αρκετά ενδιαφέροντα και απευθύνονταν σε κόσμο που δεν έχει ξανασχοληθεί ως μηχανικός με το αντικείμενο. Εαν έχεις δηλαδή εμπειρία στο τομέα αυτό δεν το κρίνω απαραίτητο να τα παρακουθήσεις. Τα σεμινάρια γίνονται απο παιδιά που έχουν σημαντική εμπειρία στη μελέτη και το πρόγραμμα που χρησιμοποείται είναι το ΣΤΕΡΕΟΣΤΑΤΙΚΑ. Άλλοι πάνε καθαρά για να μάθουν βασικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα και άλλοι πιο ψαγμένοι έχουν απλά ανησυχίες ως μηχανικοί που πιστεύω ότι είναι και το καλύτερο. Οι ώρες δεν φτάνουν για να καλυφθούν όλες οι απορίες φυσικά σε καμιά περίπτωση, θα ήταν αφελής όποιος το πιστεύει αυτό για οποιοδήποτε σεμινάριο, μαθαίνεις πάντως κάποια βασικά πράγματα. Ειδικά εάν το τμήμα είναι και ολιγομελές τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.