ΑΘ.ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Καλησπέρα συνάδελφοι..Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Γνωρίζει κανείς πως μπορω να ελέγξω αν ένα δωμα το οποίο έχει κολώνες , έχει μετρήσει στην δόμηση του κτιρίου? Μπορω να το δω απο κάπου πχ αδεια οικοδομής ή διάγραμμα κάλυψης? Ευχαριστώ..
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Διάγραμμα κάλυψης. Αν και το πιθανότερο είναι να μην έχει μετρήσει.
Unique_Solver Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συμπληρώνω ότι δεν έχει σημασία (σε σχέση με τη δόμηση) αν έχει κολώνες ή όχι.
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Μπορείς να μας πείς του πότε είναι η άδεια ? Πάντως το ΔΚ θα στα πεί όλα .
ΑΘ.ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Πως μπορω να το ελέγξω απο δΚ? Στο ΔΚ βλεπω πως δεν μου έχει όλο τον όροφο αλλα έχω περίσεια ΣΔ.. Η άδεια είναι του 08. Ευχαριστώ..
jkar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Στό ΔΚ υπάρχουν σχεδιασμένοι ανά όροφο, αναλύτικά όλοι οι χώροι που μετράνε στον ΣΔ, οι ημιυπαίθριοι και οι εξώστες. Εκεί μπορείς να εντοπίσεις εάν υπάρχει σαν σχήμα και σαν εμβαδόν αυτό που λές δώμα.
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Από την στιγμή που η άδεια είναι του 2008 , τότε το δώμα δεν μετράει στην δόμηση , αλλά είναι νόμιμο σαν κατασκευή πάνω από το μέγιστο ύψος του κτιρίου . Από την άλλη αφού έχεις υπόλοιπο δόμησης , τότε αν την υπολποιήσης στο επίπεδο του δώματος τότε αυτό θα μετρήσει στον ΣΔ . Υπάρχουν περιπτώσεις που αν έχεις υπόλοιπο ΣΔ 15-20 τμ , τότε δεν έχει νόημα να την υλοποιήσεις αφού τα 12-15 τμ θα είναι το ίδιο το δώμα . Θα μπορούσες όμως να κάνεις το δώμα όροφο ως προς το ύψος μετρώντας το στον ΣΔ .
ΑΘ.ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.. Η ερώτηση μου εγινε σχετικα με την τακτοποιηση Η/Χ και λοιπων κλειστων χωρων. Ενδιαφέρεται ένας πέλατης για να δηλωσει το δωμα το οποίο το εχει κλεισει ,απο τα δκ που κοιταξα είδα πως στην δόμηση έχει υπολογισει μονο το ενα μικρο κομματι του δωματος αλλα μου κανει εντυπωση που ολο το δωμα έχει κολονες. Ευχαριστωω...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα