lambroskal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Πρίν λίγο ανέβασα ένα νέο post το οποίο περιγράφει τη διαδικασία ενσωμάτωσης των ορθοφωτοχαρτών της Κτηματολόγιο Α.Ε. στο Google Earth μέσω της υπηρεσίας WMS Οι συναδέλφοι που ενδιαφέρονται μπορούν να διαβάσουν τη διαδικασία ή να κατεβάσουν απευθείας το Kmz αρχείο: http://www.plexscape.com/blog/post/KtimatologioMapsInGoogleEarth.aspx Εγώ θα πρότεινα φυσικά να ακουλουθήσετε οι ίδιοι τη διαδικασία (και να μην ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο) ώστε να δείτε γενικότερα τον τρόπο σύνδεσης WMS στο Google Earth και να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και άλλες ενδιαφέρουσες πηγές που υπάρχουν στο internet. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
axoul Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 πολύ καλό ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγχαρητήρια, όχι μόνο για το post αλλά, κυρίως, για τις απλές οδηγίες που είναι εύκολο να τις ακολουθήσουν και οι πλέον άσχετοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
topeng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Πολύ καλό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambroskal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Χαίρομαι πολύ που σας είναι χρήσιμο και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Για όσους ήδη το κατέβασαν, προτείνω να το ξανακατεβάσουν γιατί έχω προσθέσει τη δυνατότητα επιλογής ανάλυσης της εικόνας (με ανάλογη όμως επίπτωση στην ταχύτητα φόρτωσης) ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Πολύ ωραίο και χρήσιμο!!! Στην προσπάθεια όμως να το απενεργοποιήσω, κάνοντας την διαδικασία αντίστροφα, συνεχίζει να μου προβάλει εικόνες από το Κτηματολόγιο έχοντα ένα μεγάλο κόκκινο Χ στην οθόνη. Τελικά πως μπορώ να το απενεργοποιήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Ξετσεκάροντας την επιλογή ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ή όπως αλλιώς την έχεις ονομάσει. Έτσι, επιστρέφεις στο κανονικό Google Earth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Πολύ καλό και σε ευχαριστούμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Ευχαριστούμε Πολύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Ξετσεκάροντας την επιλογή ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ή όπως αλλιώς την έχεις ονομάσει.Έτσι, επιστρέφεις στο κανονικό Google Earth. Σε ποιά επιλογή πρέπει να πάω για να το ξετσεκάρω; Εγώ έχω την έκδοση 5.1 στα Ελληνικά και όπως είπα, πηγαίνοντας στο Προσθήκη - Εικόνα επικάλυψης, έκανα αφαίρεση και έπειτα διαγραφή. Αυτό όμως συνεχίζει να εμφανίζεται, με ένα μεγάλο κόκκινο Χ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα