KF Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Το καινουργιο φρουτο το ξερετε; Αρχισαν εντατικους ελεγχους σε οικοδομες απο το ΙΚΑ.Θα μου πειτε και που ειναι το περιεργο.Ηρθε λοιπον το ΙΚΑ σε οικοδομη και ζητησε απο τον ιδιοκτητη να δικαιολογησει πως φυτεψε το γκαζον στον κηπο του και δεν εχει βαλει ενσημα!!!!!!!!!!!!!!!!!Αληθινο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Ε, καλά, αυτό είναι στα πλαίσια του ψαρέματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δηλαδή για την φύτευση χρειάζομαι εργάτη οικοδόμο? Ο ίδιος δεν μπορώ να το κάνω? ΕΛΕΟΣ επιτέλους??? Είναι η φύτευση οικοδομική εργασία???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Επιβεβαιώνει με 2 περιστατικά. Αλλά όχι επι τόπου ελέγχους. Σε ανοικτές καρτέλες ελέγχους και ζητάνε επίμονα τα παλαιά χρωστούμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Οπως έγραψα και σε άλλο θέμα σχετικό με το ΙΚΑ , τώρα με τις ατομικές συμβάσεις εργασίας και τις ενδοεπιχειρησιακές συμβάσεις , πόσο "νόμιμες" είναι οι ούτως η άλλως παράνομες καταστάσεις του ΙΚΑ περί τριετιών και μεροκάματων ? Με ποιά λογική ζητάει ένσημα με 80-90 Ευρώ όταν τώρα το μέγιστο μεροκάματο είναι 45-50 ευρώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Μην ανησυχείς, θα το τακτοποιήσουν αυτό, το 2020! Κάθε φορά που ακούω ΙΚΑ, μου έρχονται οι χειρότερες βρισιές που ξέρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Εγώ θα πω την χειρότερη βρισιά Ν Τ Α Β Α Τ Ζ Η Σ Αλλά μήπως είναι ο μόνος στο κωλοκράτος μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 ξέρετε με ποιό τρόπο κάνει έλεγχο το ΙΚΑ σε μια οικοδομή ? απ’οτι ξέρω δεν καταθέτει κανείς σχέδια στο ΙΚΑ. με την καρτέλα σου και το διάγραμμα κάλυψης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Κοιτάει τά ένσημα του πίνακα που σου προυπολογίζει . Πρέπει να τα υπερβαίνεις . Επίσης κοιτάει τυχόν αλλαγές χρήσης , αν και τώρα με την τακτοποίηση αυτά τελείωσαν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Ο ελεγχος του ΙΚΑ ειναι διπλος.Πρωτα στο γραφειο τους να τσεκαρουν τα ημερομισθια που εχουν μπει και ποσα μενουν και μετα αμα θελουν πανε και απο την οικοδομη για να ψαρεψουν και κανενα ακομα μεροκαματο.Απο κοντα και στις δυο περιπτωσεις να μην κανουν κανενα λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα