pvoulellis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Είμαι νέος χρήστης του συστήματος "αμοιβών ιδιωτικών έργων" του ΤΕΕ. Στη φόρμα επεξεργασίας στοιχείων έργων για υποβολή στο ΤΕΕ πρόσθεσα ένα έργο καταλάθος "κτηριακά" αντί για κάτι άλλο και τώρα δεν μπορώ να το σβήσω. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.... Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Δεν πειράζει. Κανένας δεν θα σε ρωτήσει γιατί έκανες λάθος. Απλά κάνε ένα νέο όπως είναι το σωστό. υ.γ. Ισως με χρόνια με καιρούς να σβήσουν τα έργα φαντάσματα. Αλλά από την άλλη, πόσο καιρό ζωής θα έχει το σύστημα ακόμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Αλλά από την άλλη, πόσο καιρό ζωής θα έχει το σύστημα ακόμα?? Πάρα πολλά. Απλά θα εξελίσσεται συνεχώς. Γιατί να μην έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Φίλε μου, απελευθέρωση αμοιβών επί θύρας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackArchitect Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Νομίζω ο erling με κίνηση Ματ έκλεισε το thread! στο 18.49! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Μια που μπηκε ετσι το θεμα στην κουβεντα.. Το συστημα του ΤΕΕ ποσα χρονια υπαρχει? Ποσο κοστισε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα