Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λέβητας Benson


jiopapas

Recommended Posts

Γεια χαρά συνάδελφοι..

 

Γνωρίζει κανείς σχετική βιβλιογραφία (ελληνική ή αγγλική) σχετικά με τον λέβητα Benson ή κάποιο σχετικό site όπου να περιγράφεται ο τρόπος λειτουργίας του και η ρύθμιση της περίσσειας του αέρα σε διάφορα φορτία σε υπερκρίσιμες συνθήκες ?

Link to comment
Share on other sites

Ένα βιβλίο που αναφέρει κάποια λίγα πράγματα για τον συγκεκριμένο λέβητα είναι: ΑΤΜΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ Ι, Γενικές Αρχές, Ν. Παπαγεωργίου Καθ. ΕΜΠ, Εκδόσεις Συμεών, 1991).

 

Δεν γνωρίζω αν θα σε βοηθήσει, γιατί μιλάει για γενικά στοιχεία των Ατμοπαραγωγών, αλλά αν έχεις πρόσβαση σε κάποια βιβλιοθήκη πολυτεχνικής σχολής φαντάζομαι ότι θα το βρείς. Θα μπορέσεις πιθανόν να βρείς και άλλη βιβλιογραφία που μπορεί να είναι και πιο χρήσιμη.

 

Θα κοιτάξω να βρώ ότι μου απέμεινε από τις σημειώσεις που είχα, γιατί τις έχω μοιράσει ως καλός 'σαμαρείτης' στους συμφοιτητές μου και αν βρω κατι που μπορεί να σε βοηθήσει θα το ανεβάσω στο site...

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ jiopapas χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο το google για BENSON BOILER μου έδωσε 139000 απαντήσεις. Οι πιό ενδιαφέρουσες είναι της SIEMENS και της BABCOCK. Φυσικά θα υπάρχουν και άλλες.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.