tsak1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 (edited) Είχα φτιάξει κάτι παρόμοιο παληά σε vbasic και τελευταία που το χρειάστηκα είπα να το μεταφέρω σε VBA για να τρέχει κατ' ευθείαν μέσα στο AutoCAD. Λειτουργεί με διαφορετική φιλοσοφία, όσον αφορά τον τρόπο εισαγωγής των δεδομένων, από το πρόγραμμα του gvarth προβλέποντας μόνον τυποποιημένες μορφές οπλισμού αλλά με την κατάλληλη παραμετροποίηση νομίζω ότι καλύπτει σχεδόν όλες τις περιπτώσεις. Το ανεβάζω στα downloads μήπως και φανεί χρήσιμο σε κάποιον. Επειδή δε, χρησιμοποιώ κυρίως το Intellicad θα έχω έτοιμη προσεχώς και αντίστοιχη έκδοση. Αν ενδιαφέρεται κανείς πείτε μου να την ανεβάσω κι αυτήν. Οδηγίες για την εγκατάσταση υπάρχουν στο rar. Ευπρόσδεκτες παρατηρήσεις και ιδέες για προσθήκες, βελτιώσεις ή διορθώσεις. Edited Μάρτιος 6 , 2012 by Gousgounis Εικαιροποίηση link για τη νέα πλατφόρμα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Ευχαριστούμε πολύ tsak1, ανέβασε ότι μπορείς! Χρήσιμα θα είναι όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Συνάδελφε tsak1 κάνω ότι λέει το read me σε AutoCAD2007, αλλά δεν μπορεί να φορτώσει. Μπορείς να φανταστείς πιο είναι το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Επειδή δεν έχω το 2007 για να το ελέγξω, βγάζει κάποιο μήνυμα; Δοκίμασε να το φορτώσεις 'χειροκίνητα' με vbaload και επιλέγοντας το pinopl.dvb, μετά τρέξ' το με vbarun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 βγάζει κάποιο μήνυμα; Στο δικό μου , με WinXP SP3 , Autocad 2007 , βγάζει το παρακάτω μήνυμα : "Could not lοad an object because it is not available on this machine" Όμως , δεν διασαφηνίζει ποιό module ΔΕΝ βρέθηκε διαθέσιμο. Το Forms 2.xx Είναι φορτωμένο στο σύστημά μου οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι τρέχει. Κάποια ιδέα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Στο δικό μου , με WinXP SP3 , Autocad 2007 , βγάζει το παρακάτω μήνυμα :"Could not lοad an object because it is not available on this machine Ακριβώς το ίδιο και σε μένα! Ίδιες εκδόσεις win και cad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δικό μου το λάθος. Λείπει από το readme κάτι. Το module που δεν βρίσκει είναι το msflxgrd.ocx Μετά την αντιγραφή του στο windows/system32, που υποθέτω έχετε κάνει, πρέπει να εκτελέσετε από κονσόλα και το: regsvr32 msflxgrd.ocx Ελπίζω να φταίει μόνο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Μπράβο συνάδελφε λύθηκε! Πόσταρε αν θες τη λύση και ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Σ' εμένα συνεχίζει το πρόβλημα. Τώρα εμφανίζει μήνυμα : "Compile error in hidden module : Userform1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 (edited) Ο συνάδελφος tsak1 μου ζήτησε και ανέβασα στα downloads το αναθεωρημένο/διορθωμένο pinopl το οποίο όπως με διαβεβαίωσε αλλά και διαπίστωσα , ΔΕΝ εμφανίζει τα μηνύματα σφάλματος "Compile error in hidden module: Userform1" και τρέχει κανονικά. Κατεβάστε το από εδώ αφού διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες αλλά και τις υποδείξεις στα ερωτήματα των άλλων μελών. Ευχαριστώ. Edited Μάρτιος 6 , 2012 by Gousgounis επικαιροποίηση link για τη νέα πλατφόρμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα