Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατοικία σε επαγγελματική στέγη


fotis567

Recommended Posts

Καλησπέρα.

 

Προσπάθησα με το Search και με keywords τις λέξεις "επαγγελματική στέγη" αλλά δεν βρήκα σχετικά threads εκτός από αυτό. Για αυτό αποφάσισα να ανοίξω ένα καινούριο.

 

Διαμέρισμα (υπερυψωμένο) ισόγειο που έχει ολόκληρη την επικαρπία ο πατέρας μου, θέλω να το μετατρέψω σε επαγγελματική στέγη (και συγκεκριμένα γραφεία μικρής επιχείρησης). Η επιχείρηση θα είναι δική μου συνεπώς δεν θα υπάρχει ενοίκιο.

 

Έτσι, ενδιαφέρομαι να μάθω σε πρώτη φάση, τί χρειάζεται για να γίνει μια κατοικία επαγγελματιή στεγή και ακόμα, για μηδενικό ενοίκιο συμφέρει η παραχώρηση ή κάποια άλλη ρύθμιση για χαμηλότερη φορολογία (αν γίνεται).

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι για γραφεία το πιο εύκολο και γρήγορο είναι η παραχώρηση (πχ ενός δωματίου), από τον ιδιοκτήτη στον ενδιαφερόμενο.

 

Οι περισσότεροι νέοι μηχανικοί έτσι κάνουν έναρξη επιτηδεύματος, τους παραχωρούν οι γονείς ένα δωμάτιο στο σπίτι και έρχεται ο εφοριακός για έλεγχο.

 

Σε συνάδελφο νέο μηχανικό έτσι έγινε. Με υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη γονέα, του παραχωρήθηκε το υπνοδωμάτιο (12τμ). Ο εφοριακός μπήκε και είδε ένα κρεβάτι κι ένα γραφείο με υπολογιστή, εκτυπωτή και βιβλία κι έδωσε το ΟΚ.

 

(Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.