stayros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Νομίζω το paint των windows είναι αρκετό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Σωστός!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmod Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Τις αποδόσεις τις έχω περασμένες σε άλλο θέμα μπορείς να τις τσεκάρεις. Όσο για τον λογαριασμό, επειδή πολύ αναρωτιούνται επισυνάπτω τις 2 σελίδες του με σκοπό να βοηθήσω. ειμαστε μαλλον γειτονες.σου στελνω π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@bis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Ξέρει κανείς τι γίνεται με την αναπροσαρμογή των τιμών στα οικιακά? Οι τιμές βάση σύμβασης αναπροσαρμόζονται κατά 25% του Δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου έτος. Οποιον και να εχω ρωτήσει που έχει κλείσει χρόνο δεν έχει πάρει αύξηση!! Γνωρίζει κανείς τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 15 απριλίου κλείνει 2 χρόνια το 10αρι φωτ/κό μου και είδα στην εξόφληση του λογαριασμού της ΔΕΗ ότι μου έχει βάλει αύξηση της ταρίφας από 0,55 ευρώ σε 0,55243 ευρώ. Ενημερωτικά το έγραψα για τους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο, ο δείκτης τιμών καταναλωτή για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια ήταν αρνητικός, -0.2% Άρα με την αναπροσαρμογή θα μειωθεί η τιμή (ελάχιστα ευτυχώς). Αν όμως η μείωση αυτή συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμούς, η αλλαγή θα γίνει αισθητή μείωση και στην αποζημίωση των Φ/Β. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Επιβεβαιωνω και γω,στα 2 χρονια που εκλεισε ενα εργο μου ειχε αυξηση τιμης παρομοια με αυτη που αναφερθηκε 2 ποστς πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Στο δικο μου, κλεισμενο με 0,25 πηρε και τιμαριθμικη αυξηση. Εστι 0,25+++ κατι ψηλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xifias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Καλησπεραα, Για 10 kw σε στεγη ποσο ειναι η τιμη τωρα?Και περιμενουμε να ανεβει η να πεσει στο επομενο διαστημα η το 2014?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Και περιμενουμε να ανεβει Ξέρω ένα άλλο ανέκδοτο με τον τοτο …. Τώρα η τιμη είναι στο 0,125 κ προβλέπεται να φτάσει στο 0,08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα