g-volos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Μου είπε κάποιος συνέδερφος πως οι πολιτικοί μηχανικοί μπορούν να πιστοποιήσουν λέβητες.Ξέρει κανείς αν ισχύει ή μου έκανε πλάκα?Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα.....
spgirl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 οι Π.Μ. όλα τα κάνουν, όλα τα μαχαιρώνουν (λάθος σχολή διάλεξα μου φαίνεται...χαχα)
xaxa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 και όχι τίποτα άλλο είναι και αργά να κάνουμε στροφή στην καριέρα μας..... μα ποιος κάνει αυτές τις επιλογές. Και άντε και της πήρε.... απ' όσους "μπορούν να κάνουν κάτι", δεν αντιδρά κανείς;
stayros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Το επάγγελμα του μηχανικού προσδιορίστηκε το 1934 και παραμένει έτσι, σχεδόν αναλλοίωτο, μέχρι σήμερα. Και τι έγινε; 2010 έχουμε μόνο. Δεν άλλαξε και τίποτα από τότε. Ε;
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 ερωτηση οταν δηλωσα επιλογες στην φορμα εκανα μονο για κτιρια και Α ταξη... ξερει κανεις την διαδικασια να το κανω Β μιας και μπορω?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα