imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 (edited) zavi +1 αλλά και οι ιεραπόστολοι φροντίζουν το καλό του πάπα (υπάρχουν βέβαια και θύματα σαν τους οπαδούς γενικώς) και το επ' αμοιβή καλό, καλό είναι έτσι κι αλλιώς Edited Φεβρουάριος 7 , 2014 by imhotep
Spiderman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δεν μπορώ να βρω πουθενά ούτε από autodesk δεν υπάρχει (βγάζει σφάλμα στο url) VBA για 2014x64. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
lou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 (edited) για δοκιμασε εδω: http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads/caas/downloads/content/download-the-microsoft-visual-basic-for-applications-module.html ΥΓ: Ακυρο συναδελφε σορρυ, εχεις δικιο.....κατι γινεται με το λινκ.... ΥΓ2: Γκουγλαροντας βρηκα αυτα http://visiblevisual.com/jupgrade/index.php/195-autocad-vba-enabler Δε ξερω ομως τι παιζει.... μη σε παρω στο λαιμο μου..... σκαναρε το αρχειο με καποιο antivirus πριν την εγκατασταση..... αν κ τα λινκ βλεπω οτι οδηγουν σε site της autodesk... Edited Μάρτιος 28 , 2014 by lou
Spiderman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (edited) Thanks lou, είναι καθαρό και σωστό το αρχείο. Πάντως παρότι έβαλα vba σε 2014x64 η δοκιμαστική έκδοση dcad 1.5 δεν δουλεύει μου βγάζει δεν επιλέξατε όριο ιδιοκτησίας. Σε παλιότερες εκδόσεις (cad-dcad) δεν είχα τέτοιο θέμα. Edited Μάρτιος 31 , 2014 by Spiderman
texter Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 To Dcad 1.5 δεν απαιτεί να υπάρχει εγκατεστημένη η VBA για να λειτουργίσει. Είναι αυτόνομη εξωτερική εφαρμογή που επικοινωνεί με το AutoCAD. @Spiderman Εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα επικοινωνίας του Dcad με το AutoCAD;
babis.lou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Texter, κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση , (acad 2011 x64) , όλα καλά εκτός την εισαγωγή χάρτη από κτηματολόγιο.. μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο internet (αν δεν υπήρχε δεν θα έκανα upload το παρόν post.. Έχω τελεία για δεκαδικά, έβαλα και εξαίρεση στο firewall (μπας και..) και τπτ.. Κατανοητό γιατί κόπηκαν οι google maps (δεν δούλευαν ούτως ή άλλως στο dcad 1.0,) αλλά γιατί έβγαλες την σύνδεση με bing maps??
lou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 (edited) Το ktimanet (και προφανως καθε εξωτερικη συνδεση WMS με αυτο) αυτες τις μερες δεν λειτουργει λογω αναβαθμισης ....Αυτη τη στιγμη δεν μπορεις να μπεις ουτε καν απο internet explorer / mozilla (το εχουν ανακοινωσει στην πλατφορμα των αυθαιρετων....) Edited Απρίλιος 5 , 2014 by lou
Spiderman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Η λύση δόθηκε. Καλό είναι να εγκατασταθεί το service pack 1 από autodesk, επίσης όλα καλά με τις όρθο κτηματολογίου για autocad 2014 64bit ! texter thanks.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα