lem-x24 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 εσύ θα είσαι ο σωτήρας μου!! μόνο επέκτασητου μηχανολογικού εξοπλισμού έχουμε. τα τετραγωνικά του συνεργείου παραμένουν ως έχουν. στο υπουργείου που ρώτησα μου είπαν μόνο σ΄χεδιο με τον υπαρχον και το νέο εξοπλισμό, τεχνική έκθεση και προυπολογισμό!! πάω αυτά τα 3 πράγματα στο υπουργείο και απο εκέι θα πάρω κατευθύνσεις για τη συνέχεια?? επι της ουσίας επέκταση της άδειας λειτουργίας κάνω???
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 στο υπουργείου που ρώτησα μου είπαν μόνο σ΄χεδιο με τον υπαρχον και το νέο εξοπλισμό, τεχνική έκθεση και προυπολογισμό!! πάω αυτά τα 3 πράγματα στο υπουργείο και απο εκέι θα πάρω κατευθύνσεις για τη συνέχεια?? επι της ουσίας επέκταση της άδειας λειτουργίας κάνω??? Αν σου είπαν μόνο αυτά, έχει καλώς, αλλά δεν γνωρίζω σε ποιά περιοχή είναι το έργο & ζητάνε μόνο αυτά, γιατί στα ΠΔ 78/88, 416/91 & 38/96 καθώς και απο την εγκύκλιο του υπουργείου του '96, προκύπτουν και αυτά που έγραψα στο τέλος του τελευταίου μυνήματος μου.
lem-x24 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 αφού πλέον ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ο φάκελος βρίσκεται στο υπουργείο μεταφορών θα ήθελα να με ξεστραβώσετε σε κάτι ίσως απλό αλλά ως νός δε μπορώ να το βρω απο κάπου. Θα ήθελα αυτό το καταραμένο το excel το οποίο υπολογίζει τις αμοιβές μας!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα