gpanitsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Παιδια εχει κανεις το manual απο το προγραμμα Pvsyst? Αν ναι ας το στειλει στο [email protected] Ευχαριστω Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας παρακαλω.
jsk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 το είχα ψάξει και εγώ αλλά δεν όπως γράφουν και οι ίδιοι δεν υπάρχει ούτε εκτυπωμένο αλλά ούτε προς εκτύπωση manual μόνο το help. Σου δουλεύει?
gpanitsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Το help δεν δουλευει. Αποσο εψαξα, υπαρχουν κατι manual σε rapidshare αλλα δεν ξερω τι ειναι. Χωρια που δεν ειμαι μελος για να μπορεσω να το κατεβασω. Οποιος ειναι μελος ας κανει μια προσπαθεια
Αλεξάνδρα88 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 ναι όντως το help δουλεύει..στην αρχή δεν μου δούλευε αλλά θέλει ένα plug-in και μετά όλα οκ....πατήστε στο λινκ που σας εμφανίζει όταν σας λέει οτι δεν λειτουργεί το help..κ ακολουθήστε τις οδηγίες... ολα οκ μετά
geosko Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Στην σελίδα του PVSYST υπάρχει το help file σε μορφή pdf.
kpipis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 καλημερα, μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το αρχείο που πρέπει να αντιγράψω για να μεταφέρω μια δουλειά του pvsyst, πχ απο το pc στο laptop?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα