jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 οπότε πάμε πάλι απο την αρχη.... "Μπορούμε να κατασκευάσουμε το χώρο του Μηχανοστασίου κάτω από τη σκάλα" Απότι λέει δηλ ο MECH δεν μπορουμε.
tzanav1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 γεια σε ολους νεο μελος στην παρεα μηχανοστασια ανελκιστηρα? σαφως οχι. Λαβε σοβαρα τις απαντησεις των παραπανω φιλων που σε προτρεπουν στο εν λογω ΠΔ
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 παιδιά επιμένω πως γίνεται, το έχω περάσει πρόσφατα και κάναμε ειδική συζήτηση με τον μηχανολόγο είναι θέμα μηχανολόγου
jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 το θέμα δεν είναι εάν περνάει, αλλά εάν επιτρέπεται! Η νομοθεσία τι λέει? τόσα κ τόσα έχουμε δει να περνάνε (πρόσφατα είδα ΗΜ 2.00Χ1.80 σε άδεια του 2007!!!)
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 σαφώς η νομοθεσία (ΠΔ 71/88 ) αναφέρει το κλασικό ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν επικίνδυνοι χώροι από κάτω ή σε άμεση γειτονία με τις εξόδους των κτιρίων. Το μηχανοστάσιο ανελκυστήρα θεωρείται επικίνδυνος χώρος με βάση το παραπάνω διάταγμα.Επομένως....... δεν γράφει πουθενά πως το μηχανοστάσιο είναι επικίνδυνος χώρος άρα ο κάθε υπάλληλος κατά βούλιση ερμηνεύει αν είναι ή όχι
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Έχω την εντύπωση (η εμπειρία μου αυτό λέει) ότι μόνο δεξαμενές καυσίμου και λεβητοστάσια έχουν κώλυμα... Τουλάχιστον σε εμένα ουδέποτε μου δημιούργησαν πρόβλημα για μηχανοστάσιο ανελκυστήρα.
lazaros Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Καλησπέρα, έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την επικινδυνότητα του μηχανοστασίου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα