Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Κεφάλαιο 9 στο 2ο τόμο.
Michanikοs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 θα μας τρελάνεις ρε ροδόπουλε? στη fib με παραπέμπεις? αρκεί να με παραπέμψεις στην κοινή λογική αλλά δεν συννενοούμαστε μου φαίνεται. από που προκύπτει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ λέω
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Απο ΚΑΝΕΠΕ και 1998(3)
Michanikοs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 α, δεν το βλέπω να συννενοούμαστε. μου δίνεις το ΦΕΚ εφαρμογής του ΚΑΝΕΠΕ?
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Θες το ΦΕΚ εφαρμογής του 1998(3)? Ο ΚΑΝΕΠΕ δεν πρόκειται δυστυχώς να γίνει νόμος. Το ΕΝ είναι ήδη.
Michanikοs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 δεν θα χαλάσουμε για τον ΚΑΝΕΠΕ τις καρδιές μας. έστω το ΦΕΚ του παραρτήματος 3, που λέει ότι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το εφαρμόζουμε.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 θα σου βρώ το ΦΕΚ αυριο.
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Ρε συ michanikos χαλάρωσε λίγο. Και εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι σωστός ο τρόπος σου. Στο κάτω κάτω πέρα από τα νομικά το σωστό είναι να γίνει μία επιθεώρηση στο κτίριο.
polimixanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Άρα το συμπέρασμα είναι οτι αν δεν γίνει κάποια επέμβαση δεν απαιτείται έλεγχος επάρκειας και μπορουν να συνεχιστούν οι εργασίες ολοκλήρωσης, ενώ αν γίνει οποιαδήποτε επέμβαση χρειάζεται αναθεώρηση η άδεια και συνεπώς έλεγχος επάρκειας. Σας ευχαριστώ συνάδελφοι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα