ντινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με εμας τους μηχανικους στην εκπαίδευση μπορούμε να απορροφηθούμε από λύκεια και τι προσόντα απαιτούνται χρειάζετε σελετε ή όχι
lefterism Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 προφανως χρειαζεται ΑΣΠΑΙΤΕ (πλεον ετσι λεγεται), ισως υπαρχουν ειδικες κατηγοριες για καθηγητες εφαρμογων. Δεν μπορω παντως να αναφερω, οτι το κυριο αντικειμενο του μηχανικου δεν ειναι στην εκπαιδευση. - προσωπικη αποκλειστικα γνωμη
mantzaras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 πάντως για ένα μάτσο ΗΜΜΥ που δουλεύουν ως καθηγητές πληροφορικής ΑΣΠΑΙΤΕ δεν ζητήθηκε
lefterism Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 μήπως είναι εφαρμογών σε ΤΤΕ/ΕΠΑΛ κλπ? (εγώ πάντως μόνο ηλεκτρονικούς μηχανικούς ξέρω στην εκπαίδευση και αυτοί λόγω αντικειμένου)
mantzaras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 σε όλων των ειδών λύκεια και γυμνάσια
cna Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Βασικά η ΑΣΠΑΙΤΕ αφορά μόνο τους τον κλάδο των Τεχνολόγων Μηχανικών (ΠΕ17 για Πολιτικούς Δομικών Έργων και Έργων Υποδομής). Δεν είναι προαπαιτούμενη η κατοχή πτυχίου ΑΣΠΑΙΤΕ για συμμετοχή σε διαγωνισμό εκπαιδευτικών ή για πρόσληψη σε σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ. Απλώς αν ένας απλός πτυχιούχος έχει τα ίδια μόρια με έναν πτυχιούχο ΑΣΠΑΙΤΕ προτιμάται ο δεύτερος έναντι του πρώτου.
Καλλόπη Τρ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Καλησπέρα! Έχω τελειώσει ΣΕΛΕΤΕ πολιτικων. Ο τίτλος του πτυχίου μου είναι Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός. Είμαι στην εκπαίδευση 5 χρόνια (κλάδος ΠΕ 17.01). Διορίστικα μέσω ΑΣΕΠ. Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο από ΣΕΛΕΤΕ (ΑΣΠΑΙΤΕ πλέον) αλλα προτεραιότητα στους διορισμούς, αν περάσουν τις εξετάσεις, έχουν όσοι κατέχουν την παιδαγωγική κατάρτιση από ΑΣΠΑΙΤΕ. Το κακό στην δική μου περίπτωση είναι οτι δεν έχω εργαστεί ως μηχανικός σε έργα. Διορίστικα αμέσως και έχω μείνει στις θεωριτικές γνώσεις.... Δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη καθόλου.
konsantina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 είμαι μηχανικός παραγωγής και διοίκησης και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να απορροφηθούμε στην εκπαίδευση και σε ποιούς τομείς μαθημάτων?
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2008/10/27_10_08_5_5.csp
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Απεστάλησαν από το ΑΣΕΠ για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας οι οδηγίες για τους υποψηφίους των γραπτών διαγωνισμών για την κατάρτιση πινάκων διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βάσει των προκηρύξεων 4Π/2008 (ΦΕΚ 531/15.10.2008) και 5Π/2008 (ΦΕΚ 530/15.10.2008). Φιλοι μου 24 θεσεις!!! σε ολη την Ελλαδα για Πολ.μηχ/κους-Αρχιτεκτονες-Τοπογραφους!!!! Αντε και για το γνωστικο να πας να γραψεις αν εχεις εμπειρια...για τα παιδαγωγικα πως να πάς που δεν ξερουμε την τύφλα μας;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα