xenia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 εωχαριστώ για τις συμβουλές παιδία, στην περίπτωση που τελικά αφήσω την πλάκα σαν πρόβολο, η διατομή του ενδιάμεσου δοκαριου μπορεί να γίνει κ ανεστραμένη? ή δεν μασ επηρεάζει ότι κ να ναι?
xenia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 οχι τα δυο οριζοντια το αλλο λεω, τη στηρίζουσα
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 και πως θα ανεβαίνεις στο μπαλκόνι? Θα προβληματιζόμουν και θα ήμουν επιφυλακτικός με κάτι τέτοιο. Ίσως να έβαζα στην περίπτωση αυτή πιο πολλούς συνδετήρες
ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 xenia, την αρχιτεκτονική του χώρου μόνο εσύ την γνωρίζεις. Από στατικής άποψης πρέπει να προσέξεις τις αγκυρώσεις του οπλισμού του πρόβόλου, μέσα στη δοκό.
xenia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 προκειται για οροφή του ισογειου, θα έχω στεγη μονο εκεί, λες να με ενοχλεί για το δικτύωμα της στεγης?
xenia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 το δάπεδο του εξώστη πατάει στο έδαφος, μπαζομένος εξώστης νομιζω δεν μελετάμε αυτές τις πλάκες
ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Πέρα των αγκυρώσεων που ανέφερα καλό είναι να εξεταστεί η δοκός στήριξης και έναντι στρέψης (πύκνωση οπλισμού παρειών και πύκνωση συνδετήρων). Όσο αφορά τον μπαζωμένο εξώστη πρέπει να προσέξουμε την υποδομή με πολύ καλή συμπήκνωση(κίνδυνος διαφορικών καθιζήσεων και εμφάνιση χαρακτηριστικού αρμού εργασίας στην ένωση.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δεν έχει συνέχεια με άλλη πλάκα? Νομίζω πως ναι Άρα μάλλον δεν έχει πρόβλημα στρέψης. (?)
ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Εντάξει Άρη συμφωνώ. Εάν υπάρχει συνέχεια των πλακών,οι στρεπτικές καταπονήσεις εξουδετερώνονται.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα